Mennyi idő után sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Az elsõ fiam az 1.hónapban megfogant. A màsodik fiam 8 hónap utàn sikerült. Most szeretnènk 3.babàt is.2013. aug. 1. 13:22
12/16 anonim válasza:
Első babánk, másodszori "próbálkozásra" sikerült, második hónapban. Elsőnél elszámoltam, vagy hamarabb volt peteérésem, nem tudom.
13/16 anonim válasza:
Én IR-es vagyok, ezért felkészültünk egy hosszú várakozásra. De ehhez képest az első hónapban összejött. Sajnos 5 hetesen el is ment, nem tapadt meg jól:(
14/16 anonim válasza:
Lányunk egy nap volt. Kistesoval most kezdjuk a harmadik hónapot..
15/16 anonim válasza:
Első 6 hónap
Második: 2. hónap
(elsőnél 6 hónap után kiderült, hogy magas a prolaktinom, utána szintén 6 hónap volt mire összejött a gyógyszerszedéstől számítva. Összességében ezért 1 évet vártunk rá)
Másodiknál már előre elmentem vérvételre.. kiderült, hogy magas a tsh szintem, kaptam rá gyógyszert, így a próbálkozás csak 2 hónap volt.
16/16 anonim válasza:
Egyszer nem védekeztünk,már 2,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!