Szerintetek sikerült a baba vagy nem?
Figyelt kérdés
Első aktus most 17 -én volt a másik aktus tegnap !!!
Azt hallottam hogy a beágyazódás után lehet pecsételő vérzés !!!! Nekem az a problémám hogy tegnap este jelent kezet egy nagyon pici vér ami rögtön el is múlt ...!! De utána nagyon picibe át váltott világos barnára !!! És most mikor mentem tusolni egy nyúlos zselés folyt ki belőlem aminek a színe nem átlátszó volt hanem egy nagyon nagyon picit barna !! Szerintetek akkor nem lehetek terhes ??? :( vagy igen :) ?
2013. júl. 23. 16:06
1/2 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt !!! Persze nem fáj semmim !!! Szóval nem hiszem hogy valami baj lenne alul mert nincs semmi tünet ha fertőzésről lenne szó
2013. júl. 23. 16:09
2/2 anonim válasza:
Lehetsz, ha az ovuláció környékén voltatok együtt. A barnázás, pecsételés a beágyazódás jele, de a te esetedben nem lehet ez, mert a beágyazódás az aktus után 10-14 nappal van. Akárhogy számoljuk, ez a 6. nap még, szóval nem attól volt. Ha késik tesztelj, addig ne képzelj be semmit magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!