Tudtok biztató példát adni? Fél oldallal sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt kivették a jobb oldali petefészkem,petevezetékem!2013. júl. 30. 18:53
1/7 anonim válasza:
A bnőmnek is, és most lesz 5 éves a kislánya...:-))
Szurkolok, nem lesz gond!
2/7 anonim válasza:
Nekem mindkét petefészkem csonka, az egyiknek a felét vették ki a másikat is meg kellett nyesni. Nekünk 2 hónap után sikerült a baba. Szerintem ha a másik petefészek egészséges és jól működik akkor sikerülhet.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tudjuk,hogy a baloldali működik-e.Az orvosom aki mellettem áll 18.éve,biztatott hogy HAJRÁ!Ez a második hónap,hogy próbálkozunk!
Talán a 36.éves sem jelent előnyt,de anno a kisebbik gyerekem harmadik hónapra sikerül,persze azóta eltelt 15.év!
Kicsit megtámogattam a szervezetem Elevittel!
És kúraszerűen cickafarfű tea-palástfű tea-Zafír barátcserje kapszulával is!Sajnos barnázok napokig menses előtt!
2013. júl. 30. 19:27
4/7 anonim válasza:
Nekem a jobb petefészkemen volt egy ciszta, megműtötték, és bár nem vették ki, de a doki szerint az már nem is működik (vagy nem úgy). Emellett hátrahajló méhem van, és mindig is rendszertelen volt a mensim. Amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, úgy voltunk vele, hogy ez jó sokáig el fog tartani, aztán én voltam a legjobban meglepődve, hogy rögtön sikerült. Lehet, hogy ez csak egy szerencsés véletlen volt, nem tudom, de szerintem ez biztató lehet a számodra is :-) Azt kívánom, hogy Neked is ilyen könnyen menjen!
5/7 anonim válasza:
Ide akartam az előbbit írni...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez is a te kérdésed nem?:)
6/7 anonim válasza:
Unokatesómnak egy méhen kívüli terhességből adódóan kivették az egyik petefészkét. Két gyermeke is lett.
7/7 anonim válasza:
Az egyik munkatársamnak sikerült.:)
Ne add fel.Nekik kb 1.5 év alatt sikerült.
Januárra van kiírva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!