Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből már menszi lesz ugye?

Ebből már menszi lesz ugye?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 24. 13:58
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Szia

Köszike mi jól vagyunk pénteken megyünk 4d re remélem ok lesz minden ha irsz privit küldök képet.:-)Már nagon várom.Nagyon sajnálom hogy nem jött még össze pedig gondolok rád ám és pedig küldöm a gólyát!Az ovuteszt nem hülyeség a kolléganőm 1 évig próbálkoztak sikertelenül és vett ovutesztet és első honapban összejött nekik a baba.Most 12 hetes vagyis már 13 hetes terhes.:-)

De ne add fel nagyon szoritok és irj ám!Remélem mr többet nem jön meg neked egy jó darabig.Ja és irj privit!Puszi jó légy és kitartás ám!

2009. dec. 9. 06:27
 42/44 anonim ***** válasza:

Irtam neked privit majd ir vissza és sztem ugy tudok képet küldeni gondolom kidobja az emil cimedet.

És dumcsizhatunk is ha gondolod!

2009. dec. 9. 06:29
 43/44 A kérdező kommentje:
Küldtem e-mailt!(5 napja)Nem tudom,hogy meg kaptad-e?Minden rendben van?
2009. dec. 16. 13:51
 44/44 anonim ***** válasza:
Szia igen megkaptam kicsit később irok csak el vagyok havazva bocsika!Később jelentkezem!
2009. dec. 17. 05:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!