Sziasztok. Én ma a 11.dpo-n vagyok és egyetlen tünetem a hasam furcsasága:) máskor ilyenkor már szúrkált a hasam és a derekam le akart szakadni.
A 23heteskétől szeretnék kérdezni.remélem nem sértődsz meg kedves kérdező:)
Nekem is 36,8 a hőm, és neked is csak a végén ment feljebbm ezt jó látni, mert aggódom, miért nem megy feljebb. Meg látom,jó sok idő múlva mentél orvoshoz. És csak jó sokára teszteltél. Hogy bírtad ki? üdv.A.
sziasztok!esett a hőm elég rendesen,szóval most várom hogy megjöjjön.
23 heteskének köszönöm a válaszokat és boldog babavárást és a későbbiekben pedig boldog babázást kívánok.
OHH nagyon sajnálom!!!!!!!
(előző)
Kedves kérdező mizus?
És kedves másik kérdező.-)) aki kérdezett irok majd csak most rohanok.bocsi hogy eltűntem de hétvégén nem értem rá.
Mostmár 24 heteske.
szia!nekem a mai nap megjött!de nem adom fel és nem is vagyok elkeseredve.ez egy olyan hónap volt ,hogy nem igazán tudtunk együtt lenni a párommal pé környékén.Na de ebben a hónapban mindent megteszünk az ügy érdekében :).Már jó lenne egy kistesó a kisfiamnak.
Remélem,hogy te (24heteske) és a pici babád jól vagytok.Vigyázz magadra és a babódra is nagyon!!!Üdv.
Szia én azért teszteltem olyan későnmert ugyi késő pém volt.ÉS onnantol számitva a 15.napon teszteltem ami nem korai vagy 14 nem is tudom...de tutira akartam menni nem akartam - tesztet látni.Meg nem is kartam hinni benne mivel az első honap proba volt azért is hőmérőztem hogy tudjam mikor "kell "akciózni tutira akarunk menni.Egyikünk sem szereti a kudarcokat.És sikerült elsőre.Nekem nem volt tünetem.Csak annyi hogy fel voltam fujodva ezen kivül semmi...de nem fájt a derekam pedig mensi előtt szokott és folyásom hol volt hol nem.tehát erre nem alapoztam.csak teszteltem az első 2 halvány lily volt de akkor már tudtm hogy tuti baba merta cicik majd leszakadtak és utánna egy hétre rá kb mégegyet csináltam azon egyszerre jött a két csik.De a dokim fogadott doki és akkor hivtam fel mikor az első halvány tesztem volt.Ekkorra volt időpont de nem baj mert már vert a pici szivecskéje igy nem mentem hamar igy ajánlják akkor 6 hetes voltam.Irj ha van kérdésed szivesen válaszolok.
Üdv 24 heteske és sok sikert mindenkinek ha már nem irnátok ide!
bocs,csak most vettem észre,hogy írtál!
Azóta megint megjött.most itt egy újabb hónap a próbálkozásra.lehet,hogy majd rendelek ovu tesztet a netről és akkor tutira mehetünk.mostanában sajnos nagyon keveset tudok együtt lenni a férjemmel,mert nagyon sokat dolgozik.ezért gondoltam az ovu tesztre.mert akkor csak abban a pár napban kell együtt lennünk.:)
és veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!