annyira nem élem magam bele,hogy esetleg terhes lennék,mivel nem sűrűn szeretkeztem a férjemmel a pé környékén.de köszi a válaszokat.
de legalább volt pé és tüszőrepedés ebben a hónapban.
1.Jól teszed,hogy nem éled bele magad
2.Menzi előtt ennyivel még kár ilyeneken stresszelni,mert aztán meg a stressz miatt is késhet,ami okot ad majd a reménykedésre,stb,stb.
3.Nagyjából tudtam mikor kéne együtt lennünk,hogy jó eséllyel "pályázzunk" a trónörökösre,de a sors fintoraként abban az időszakban eléggé zűrös volt a kapcsolatunk,ami magában foglalta a szexmentességet is...Ezért nem is reménykedtem a következő aktuális menzinél.Eszembe sem jutott.
Erre mit ad Isten?!Egy kétcsíkos tesztet!!! :)
Lényeg a lényeg:sosem lehetsz biztos semmiben!
Drukkolok,majd írd meg hogy mi lett a vége! :)
Mellesleg egyre biztatóbb a görbéd szerintem :)
nagyon aranyosak vagytok!!!!
jelenleg nem fáj a hasam.de egész nap tompa fájásaim voltak,mint amikor menstruálok.
ha baba van a dologban,akkor annak nagyon fogok örülni.ha pedig megjön akkor is boldog leszek,mert végre volt peteérésem és tüszőrepedésem is mindenféle gyógyszeres segítség nélkül!!!:)
majd még írok és felrakom a görbémet is-ha érdekel benneteket!
Engem érdekel a folytatás :)
Uccsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!