Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből már menszi lesz ugye?

Ebből már menszi lesz ugye?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 24. 13:58
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

annyira nem élem magam bele,hogy esetleg terhes lennék,mivel nem sűrűn szeretkeztem a férjemmel a pé környékén.de köszi a válaszokat.

de legalább volt pé és tüszőrepedés ebben a hónapban.

2009. okt. 25. 13:22
 12/44 A kérdező kommentje:
ez a mai görbém: [link]
2009. okt. 26. 07:40
 13/44 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolók és remélem,majd írsz még!
2009. okt. 26. 14:44
 14/44 A kérdező kommentje:
köszi szépen.a hasam nagyon feszül és tompán fáj és szúr a petefészkem környékén.ez miért van?mindig azt nézem,hogy mikor jön meg-pedig még van néhány napom hátra!
2009. okt. 26. 14:49
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a ciklus.hu egy sz.r! Nálam is olyan hülye helyekre húzta be az ovut, hogy aze yg vicc. Szerintem 18.-án volt pé-d és most nyugodtan lehetsz a beágyazódás időszakában. Eddig minden nagyon klassz. Do not stress!!! Rosszat tesz a babának! O:))) Drukkolok!
2009. okt. 26. 15:52
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

hogy vagy ma?

2009. okt. 26. 20:19
 17/44 anonim ***** válasza:

1.Jól teszed,hogy nem éled bele magad

2.Menzi előtt ennyivel még kár ilyeneken stresszelni,mert aztán meg a stressz miatt is késhet,ami okot ad majd a reménykedésre,stb,stb.

3.Nagyjából tudtam mikor kéne együtt lennünk,hogy jó eséllyel "pályázzunk" a trónörökösre,de a sors fintoraként abban az időszakban eléggé zűrös volt a kapcsolatunk,ami magában foglalta a szexmentességet is...Ezért nem is reménykedtem a következő aktuális menzinél.Eszembe sem jutott.

Erre mit ad Isten?!Egy kétcsíkos tesztet!!! :)

Lényeg a lényeg:sosem lehetsz biztos semmiben!

Drukkolok,majd írd meg hogy mi lett a vége! :)

Mellesleg egyre biztatóbb a görbéd szerintem :)

2009. okt. 26. 22:03
 18/44 A kérdező kommentje:

nagyon aranyosak vagytok!!!!

jelenleg nem fáj a hasam.de egész nap tompa fájásaim voltak,mint amikor menstruálok.

ha baba van a dologban,akkor annak nagyon fogok örülni.ha pedig megjön akkor is boldog leszek,mert végre volt peteérésem és tüszőrepedésem is mindenféle gyógyszeres segítség nélkül!!!:)

majd még írok és felrakom a görbémet is-ha érdekel benneteket!

2009. okt. 26. 22:15
 19/44 anonim ***** válasza:

Engem érdekel a folytatás :)

Uccsó voltam

2009. okt. 26. 22:19
 20/44 anonim ***** válasza:
Drukkolok én is, bár szerintem a 19-21 nap körül volt a pé-d. De ne legyen igazam. :)
2009. okt. 26. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!