Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. hónapja nem esek teherbe....

3. hónapja nem esek teherbe. Milyen gyógynövényeket, teákat ajánlanátok h. esetleg teherbeessek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Napi 1*9 cseppet ittam meg, vízben,de lehet csak úgy is, de azt ne próbáljátok ki,mert nagyon tömény, és szörnyű íze van. A férjem pedig napi 1*5 cseppet.
2009. okt. 24. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:

aviva tornához mit szólnátok? ugyan nem tea, de mivel a gynexet ajánlották, én ötlettáram ki van lőve. itt egy link

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. ápr. 15. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Sikerült a Bébit összehozni? :) Remélem igen.

2010. ápr. 26. 13:33
 14/18 anonim válasza:
Nők... mindenki az árról beszél, holott kimentek a rétre leszeditek azt ingyen van annyi amennyit csak találsz. A cickafark az meg nem is olyan, hogy több növénnyel összetéveszthető: jellegzetes szag, virág és levél. Beírod a gugliba és megtalálja. Én 2 fajtáját ismerem, az egyik vadon terem a fehér virágú a másikat virágoskertekben látom, és sárga. (utálom a szagát) De ha ennyire érdekel a gyógynövény akkor veszel egy kiskönyvet és minden bajra találsz megoldást. Egy ilyen könyv kb 500Ft, ami hamar megtérül, ha olvasod. Persze nem pénzben hanem egészségben. :)
2010. okt. 10. 21:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Szia, kedves utolsó. Hu, már el is feledtem ezt a kérdést. Idén áprilisban teherbe estem, gyógynövények nélkül, ovuteszt használatával.:) Mikor kiírtam a kérdést, elkezdem inni a cickafarkot, de engem meghánytatott. 2 napig ittam, de sose többet. Még most is érzem a rossz ízét. Az a lényeg,h. sikerült még így is viszonylag hamar teherbe esnem.

Most 28 hetes vagyok, egy kisfiúval.:)

2010. okt. 11. 12:21
 16/18 anonim válasza:
Gart. a kisbabához :) Amúgy mitől hánytatott meg? mert a cickafarknak általában kellemes íze van. Ugye nem a sárgát főzted meg teának???
2010. okt. 16. 09:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, barna papír tasakban volt, gtyógynövényboltból vettük, és rá is volt írva, h. elősegíti a peteérést, így szerintem jót vettem. De nagyon keserű volt nekem, ugye azt csak úgy kell inni magába nem kellett volna bele cukor vagy ilyesmi? MErt én felforraltam a vizet, bele a teát, leszűrtem, és ittam. De mondtam már, sose többet. Amúgy köszi a gratulációt.
2010. okt. 16. 13:59
 18/18 anonim válasza:
Szívesen :) Amúgy nyugodtan lehet bele tenni egy kevés mézet, cukrot nem mert az savasít. Ezt nem csak a cickafarkra mondom hanem minden gyógynövényteára.
2010. okt. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!