3. hónapja nem esek teherbe. Milyen gyógynövényeket, teákat ajánlanátok h. esetleg teherbeessek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 12:48
1/18 anonim válasza:
Szia! A cickafarkfű tea napi 2x2dl növeli a peteérést+ E vitamin (napi ajánlott adag)!!!
Sok sikert!
2/18 anonim válasza:
Ha teherbe fogsz esni - márpedig ha nincs semmi bajod előbb vagy utóbb megtörténik - nem a teáktól és bogyóktól az biztos! Én is voltam ilyen helyzetben pár éve, szerintem pénz kidobás.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És mennyibe kerül a cickafaek tea?És azt egész hónapban kell használni?
2009. okt. 23. 14:38
4/18 anonim válasza:
a cickafark én most vettem 190.- volt a palástfű pedig 290.-.A cickafarkot menszi első napjától peteérésig a palástfüvet pedig megjövésig kell inni.Én is iszom és én hiszek benne hogy sikerülni fog.Szurkolok neked is.
5/18 anonim válasza:
Gynex csepp. Én is azt szedtem, és a férjem is.
1 hónapig szedtük, most 21 hetes vagyok :)
2 évig próbálkoztunk.
sok sikert!
6/18 anonim válasza:
Utolsó?Mennyibe kerül a csepp és hol lehet kapni?
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
én a DM-ben most vettem 99ft-ért cickafark teát, nagyon finom! :)
9/18 A kérdező kommentje:
Hú,köszönöm a válaszokat.Gyinex csappet,mihamarabb veszek,most menzizek,tehát egy teljesen új hónap áll előttem.Tegnap találtam itthon cickafarkfű teát,ittam is belőle,semmi íze nincs.:S
2009. okt. 24. 09:15
10/18 A kérdező kommentje:
17.32-es. Te hány cseppet ittál meg naponta?
2009. okt. 24. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!