Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel kezdtétek ismét azt érezni, hogy jó lenne újra terhes lenni?

Figyelt kérdés
Az én kicsim 2 és fél éves és már jönnek ezek a gondolatok. Aztán észheztérek és rájövök, hogy még lehet korai...Dackorszak, hisztik, rugdosás-harapás...

2013. júl. 21. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Első fiam mikor 17 hónapos volt akkor estem megint teherbe,tehát akkor már készen álltam rá,most a pici 8 hónapos és már kész lennék rá,csak egyéb dolgok miatt nem lehet...
2013. júl. 21. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ha a már meglévőhöz igazítod a másikat,az nem jó szerintem,mert minden korszakban van valami ami miatt nehéz lenne a tesó szempontjából...

az a lényeg hogy Te fizikailag,lelkileg hogy állsz és az anyagiak sem egy utolsó szempont...

2013. júl. 21. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 év van a két kicsi között, s a "nagy" nagyon jól fogadta. Minimális féltékenység sem volt rajta, ha épp nem látta a babát, már kérdezte, hogy hol van? Ha sírt a pici, a "nagy" kérés nélkül hozta a cumiját. Szerintem nevelés kérdése, hogy hogy viszonyul másokhoz, a saját testvéréhez.

Kérdésre válaszolva, én elég hamar éreztem, hogy szeretnék még babát, s ezt most is érzem, de még pihenek, pár hónapja volt csak a szülés, 2 évnél hamarabb nem szeretnék újra szülni.

2013. júl. 21. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 1 babám van, 16 hónapos, már 6-8 hónapos korában éreztem, hogy jó lenne, bár végiggondoltam, vártam, és nemrég kezdtük csak el a projektet, bár eredménye még nincsen. Korai lett volna nagyon akkoriban, de most már jöhetne!:)
2013. júl. 21. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:

14 hónapos volt a kisfiam, mikor nekiláttunk a babaprojektnek, és elsőre sikerült is. Azt hittem, hogy legalább 1/2 -1 év lesz mire összejön, tehát nagyobb korkülönbséget terveztünk. Így alakult.

Amúgy 1 éves volt a kisfiam, amikor úgy éreztem, hogy szüksége van testvérre, és nem bántam meg. Még csak 6 hónapos a pici, de már most imádják egymást.

2013. júl. 21. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Már akkor tudtam, hogy szeretnék tesót, mikor megszületett a pici. Igazából úgy gondoltam, hogy a kb 2-3 éves korkülönbség a megfelelő. Én már vállalnám, most 2 éves, dackorszak kellős közepe. Még várunk.
2013. júl. 21. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
9 hónapos a mi fiúnk és következő hónaptól fogunk próbálkozni, aztán meglátjuk mikor jön..lehet 1 hónap de lehet 1 év is, mivel még szoptatok, igaz menstruálok, de nem tudni ettől még összejön e..igaza van szerintem is annak a hozzászólónak aki azt mondta hogy az a fontos te hogy érzed magad, a másikhoz igazítva mindig lesz valami, ami miatt épp nem a legmegfelelőbb időszak. a legfontosabb, hogy te készen állsz e rá, hiszen mi anyák vagyunk velük a legtöbbet, no és igen számítanak az anyagiak is..
2013. júl. 21. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hónapos a kisfiam. Már kb 3-4 hónapja újra a pocakos gondolatok járnak a fejemben. De a párommal majd csak, mikor 14-15 hónapos lesz a pici, akkor kezdünk bele az újabb projektbe. Remélem fél év alatt csak összejön egy újabb kis tündérke!
2013. júl. 21. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
én már 6 hónappal a szülés után úgy éreztem hogy készen állok. Most 16 hónapos a fiam és már nagyon nagyon szeretnék újra terhesnek lenni. Párom még várni szeretne vele és csak jövőre akar próbálkozni. Már alig bírom kivárni hogy elteljen az idő. Jah és van még egy 4 éves lányom is.
2013. júl. 22. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!