Van olyan, aki későn vette észre, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Május 1-én jött meg utoljára normálisan, azóta csak "emlékeztető", pár cseppes vérzéseim voltak akkor, mikor meg kellett jönnie. Teszteket csináltam, de negatívak lettek, de nem tudtam eléggé "sűrű" anyagból tesztelni, még reggel sem. Az utóbbi időben (kb egy hete) észrevettük, hogy a hasam mintha nőtt volna, és a melleim is. Az orvosom pont szabadságon van, már 3. hete, úgyhogy csak 2 hét múlva kezdi a rendelést. Lehetek terhes szerintetek? Ne kövezzetek meg, hogy ilyet kérdezek, de tényleg gyanítjuk, hogy lehet ez mögötte...2013. júl. 20. 18:31
1/11 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok ugyan ebben a cipőben járok én is. Ma ismét csináltam 1-tesztet és negativ lett. Nekem is fájnak a melleim és ma már hányingerem is volt nm is tudtam sokat enni ja meg émelygek fáradtnak érzem magam.
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves sorstárs, neked mióta késik? Én már azon is gondolkodtam, hogy a pajzsmirigyem miatt nem mutatja ki semmi, alulműködésre szedek gyógyszert.
2013. júl. 20. 18:56
3/11 anonim válasza:
Nekem is negatív lett anno a teszt, szóval azt hittem nem vagyok terhes, csak a gyomrom nőtt, és fájtak a melleim, de gondoltam csak a szokásos premenstruációs cucc. Rá egy héttel belenéztem a tükörbe, és vettem még egy tesztet, az már kimutatta a terhességet. DE nekem nem 28 napos ciklusaim voltak, emiatt lehetett a csúszás. A reggeli vizeletből ki kéne mutassa a teszt...főleg, ha már érzed a hasad.
4/11 A kérdező kommentje:
Az a fő bajom ezzel, hogy hiába nem iszom alvás előtt, és természetesen éjszaka sem, nagyon sokat pisilek, és nem elég koncentráltat.
2013. júl. 20. 18:58
5/11 anonim válasza:
Néha valóban előfordulhat hasonló eset, én azt tanácsolom, hogy ne várj a dokidra, keress egy másik orvost, nőgyógyászt, mondd el neki ezt és aztán meglátod hogyan tovább.
Én szurkolok ,hogy számotokra a legmegfelelőbben alakuljanak a dolgok!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) Várjuk már évek óta a babát :)
2013. júl. 20. 19:03
7/11 anonim válasza:
2-hete késik. Most voltam a wc-én és a wc-papiron ilyen rózsaszinü valami van. mosmán kezdek félni h van valami baj.
8/11 anonim válasza:
Hát szerintem simán lehet baba a dologban. A tesztek nem 100%-osan megbízhatóak. :/ Szerintem is keress egy másik dokit. :)
Sok sikert a babához. :)
9/11 anonim válasza:
szerintem ennyi késés után már ki kellene mutatni a tesztnek ha baba van a dologban nem??? Már azt sem tudom h mit gondoljak össze vissza jár az agyam én már rosszra is gondolok h méhhen kivüli terhes vagyok.
10/11 anonim válasza:
Mar ki kellene mutassa a teszt, mar nem koncentralt vizeletbol is. Az alulmukodes es a ra szedett gyogyszer nem indokolja, h a teszt ne ragaljon a hcg-re. Sajnalom, h nem tudlak biztatni, de igy gondolom realisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!