Van olyan, aki későn vette észre, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Május 1-én jött meg utoljára normálisan, azóta csak "emlékeztető", pár cseppes vérzéseim voltak akkor, mikor meg kellett jönnie. Teszteket csináltam, de negatívak lettek, de nem tudtam eléggé "sűrű" anyagból tesztelni, még reggel sem. Az utóbbi időben (kb egy hete) észrevettük, hogy a hasam mintha nőtt volna, és a melleim is. Az orvosom pont szabadságon van, már 3. hete, úgyhogy csak 2 hét múlva kezdi a rendelést. Lehetek terhes szerintetek? Ne kövezzetek meg, hogy ilyet kérdezek, de tényleg gyanítjuk, hogy lehet ez mögötte...2013. júl. 20. 18:31
11/11 anonim válasza:
Nekem 1hete kellett volna megbetegnem.4nap után teszt negativ.jövöhéten felkeresek egy dokit:) De a tünetek nálam is megvannak:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!