35 éves egy gyermekes anyuka! 20án tehát ma kellett volna megjönnie! Kb 2 hónapja döntöttünk ugy hogy szeretnénk még egy babát! Mi lehet?
Tesztelhetsz nyugodtan, semmi se tiltja. ;)
Az első könnyen összejött?
Ha igen, bizakodhatsz.
Egyébként bármikor előfordulhat egy hosszabb ciklus. Akkor is, ha teszem azt 20 éven keresztül napra pontosan érkező menstruációd volt.
Az elsőnél se éreztél ilyet?
Ugyanakkor ebből se lehet egyértelműen terhességre következtetni.
Bármikor változhatnak a menstruációt megelőző tünetek is.
Ha máskor nem is volt része a "mindjárt megjön érzésnek" a mellfájdalom, attól még lehet, hogy arra utal.
Saját példa: X évig alig éreztem valamit, mielőtt megjönne, most meg már az ovulációt is megérzem (szurkáló fájdalom).
A mellfájdalom pedig ovulációnál, menstruáció előtt és akkor is, amikor terhes voltam, ugyanúgy jelentkezett.
Tesztelj vagy menj ultrahangra! Az a biztos!
(Legrosszabb esetben a szurkáló fájdalom akár ciszta is lehet, nem pedig terhesség.
Azért szurkolok, hogy nálad a terhesség legyen az ok. ;) )
Szerintem 99% hogy terhes vagy :)
Nekem is ilyen mindjárt megjön érzésem volt nemvárt előtt pár nappal,és nem jött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!