Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés után mennyi...

Teherbeesés után mennyi idővel kezdtetek rosszul lenni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:

7 hét után lettem rosszul és tartott egészen 18 hétig.

33+5 hkm :)

2013. júl. 19. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak vártam, vártam, vártam, és nem jött :) Most vagyok 23 hetes. :) Nem törvényszerű, hogy lesz rosszullét :)
2013. júl. 19. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Szinte azonnal :-P

Bár akkor még nem tudtam, hogy várandós vagyok, de nagyon furán éreztem magam, úgy, mint előtte még soha. Eltartott a 20. hétig, borzasztó volt..... inkább nem is részletezem...

2013. júl. 19. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én az 5. héten már éreztem enyhe émelygést az édes dolgoktól, és iszonyú nagy álmosságot. Életemben nem voltam még ilyen álmos. De egyébként semmi extra rosszullét nem volt.
2013. júl. 19. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer sem voltam rosszul! pont vizsga időszakom volt a 6. 7. héten, és nagyon féltem,hogy hogy fogom túlélni,de semmi nem volt. Már 13 hetes vagyok és azóta se.... :)))
2013. júl. 19. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam akkor jelentkezett mikor az orvosnál végeztem és bebizonyosodott a terhesség tutira!kb.5hetes lehettem

21hkm

2013. júl. 19. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Kereken a 8. terhességi héttől voltam hányingeres,hányós. Elég hirtelen, egyik napról a másikra kezdődött,viszont fokozatosan múlt el, kb.félidőig tartott, de azért 14-16.héttől már egész elviselhető volt. A legkritikusabb időszak a 8-10(12) hét volt. Legszívesebben feküdtem volna, már nem is tudom, hogy vonszoltam be magam dolgozni. Emlékszem, hogy volt olyan reggel, hogy leszálltam a villamosról, vártam egy picit és mindig volt nálam keksz, citromos víz, amivel egy kicsit enyhíthettem a hányingert.
2013. júl. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!