Lehet baj ha az óvszer lecsúszott?
Figyelt kérdés
Barátommal mindig óvszerrel védekezünk, meg előtte is másik pasimmal mindig óvszerrel sosem fordult elő ilyen velem nem is értettem meg másoknál mikor hallottam, hogy fordulhat elő ilyen, na de csak sikerült nekem is.. A kérdésem az lenne hogy általában 25 vagy 31 napos a ciklusom most tartok a 24. napnál van esély rá, hogy terhes legyek, mert akkor esemény utáni kellene még most vennem vagy felesleges aggódnom? Óvszerbe élvezett, de mikor leszálltam róla látom, hogy óvszer sehol mikor kihúztam kezemre ráfolyt nem tudom mit csináljak, mert még nem szeretnék babát betegség miatt... Ha valaki hasonlót tapasztalt írjon nekem! Köszönöm 27/L2013. júl. 18. 09:34
1/2 anonim válasza:
Még a gyerekeink előtt mindig óvszerrel védekeztünk és nagyon sokszor bennmaradt..nem 1x. Soha nem volt belőle galiba.Ez lehet csak a mi szerencsénk.De ha úgy gondolod,hogy még semmi kép nem akartok babát,akkor már is szaladj egy esemény utániért! Az a biztos...bár minél később veszed be,annál kevésbé hatásos!
2/2 A kérdező kommentje:
Szeretnénk babát, de betegség miatt félek bevállalni az esemény utáni tablettával is vannak fenntartásaim nagyon nem tudom mit csináljak egészséges babát akarok de nem tudom melyikkel ártok többet... :/
2013. júl. 18. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!