Lecsúszott az óvszer. Lehet baj?
Fogamzásgátlót szedtem évekig, de pár hónapja abbahagytam, mert kórházba megyek műtétre és az orvos eltiltott a gyógyszertől...azóta óvszerrel védekezünk...igaz néha anélkül kezdjük el a dolgot, de mindig gumival fejezzük be és nem megszakítással!
A gondom az, hogy a minap szex végén lecsúszott az óvszer a páromról, ami bennem maradt...kihúztam de a végén távozott némi ondó és kívülről olyan lett a nemi szervem környéke...Letöröltem és megmosakodtam, de kíváncsi lennék, hogy lehet-e így baj?Ráadásul utánaszámoltam és pontosan akkor volt peteérésem!!!!
A 72 órás gyógyszert lekéstem mert pénteken történt, de amúgy sem szedhetnék most be ilyen komoly hormontartalmú szereket!!!
Hozzáteszem, hogy lelkileg az utóbbi 1 évben padlón vagyok a betegségem miatt amit most nem részleteznék...nagyon stresszes vagyok, szinte depis a szex sem olyan amilyennek lennie kéne...talán ebben reménykedem, hogy most lelkileg és szellemileg sem lennék képes teherbeesni...
Mi a véleményetek??
Igen lehetsz terhes igy!
Vegyél egy tesztet egy pár nap mulva,és csináld meg mindenképpen!
lehetsz terhes, persze nem olyan nagy az esélye..de mindig úgy van, hogy aki nem akar,annak biztos összejön..háát drukkolok, hogy nálad ne így legyen!
biztosat majd a teszt fog mondani!
kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!