Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett teherbe valaki úgy,...

Esett teherbe valaki úgy, hogy az óvszer lecsúszott?

Figyelt kérdés

Konkrét példa édekelne.Tudom,hogy lehetséges,de mi a tapasztalat az életben.

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 2. 09:15
 1/3 zkriszti3 ***** válasza:
Az is érdekel, ha valaki nem lett terhes ? Használni szeretnétek ?
2012. febr. 2. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem :) Tegnap este történt meg velünk,és mind a ketten elgondolkodtunk azon,hogy most már jöhetne a tesó kislányunknak.Buta dolog,de még reménykedni is kezdtünk :D
2012. febr. 2. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Konkrétan nem fogom már soha megtudni, hogy akkor összejött-e vagy sem, de én a mai napig úgy érzem, hogy igen!! Kb. 3-4 éve az akkori párommal ugyanígy jártunk, úgy hogy alig találtuk meg az óvszert..:) Aznap voltam nőgyógyásznál és mutatta az ultrahangon a szép érett petét, szerintem vagy aznap vagy másnap meg is repedt! Na hát akkor 72 órás tabit vettem be, de a mai napig állítom, hogy akkor tuti terhes maradtam volna! :) De persze ezt nem mondhatom biztosra! :) Csak egy olyan megérzés... most is próbálkozunk, de olyat még azóta se éreztem!!
2012. febr. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!