Ki hogyan szedte a barátcserje kapszulát? Mikor jött össze a baba?
Igen, igen! Én is ezen morfondírozok, hogy annál valószínűleg bevált, akinél eleve gondok voltak a ciklusokkal. Nekem - lekopogom - semmi panaszom nincsen, szerintem peteérésem is van, hiszen volt már terhességem, csak elment a baba. Tehát valószínűleg nem kell magamat ezzel tömni.
Viszont a málnalevélről semmit sem hallottam, de utánanézek :)
Köszönöm az infókat!
Nekem semmi baj nem volt a ciklusaimmal és mégis bejött.
Az igaz, mert én is hallottam már ilyet, hogy van olyan, hogy valakinek csak bekavart...szerintem arról van szó, hogy mindenki máshogy reagál a gyógynövényekre. Van, akinek semmit nem érnek, van akinek pont jó hatással vannak, vannak pedig olyanok is, akikre kicsit jobban hatnak, érzékenyebbek rá.
Én észrevettem magamon, hogy rám hatnak abszolút, de nem túlzott mértékben. A terhesség végén pl. én is elkezdtem a málnalevél teát, de én abba is hagytam, mert éreztem, hogy hat, de sokan mondták, hogy ellenkező hatást is kiválthat, mármint túlságosan ellazítja az izmokat és akár hosszú tágulási szakaszt is előidézhet, fájásgyengeséget vagy túlhordást. Nem tudom van-e köze egymáshoz, de pl. abban az egy hétben, amikor ittam, 36. hetesen, akkor az ikreim harántba feküdtek mindketten, elötte sosem feküdtek úgy.... már majdnem császárra írtak ki emiatt. Abbahaygtam, visszafordultak úgy, ahogy voltak, pedig mindenki azt mondta, 37. hetesen már nem fognak forgolódni. Akkor elkezdtem a homeós bogyókat is, akkor szép joslókat produkáltam, és akkor kezdtem szép lassan nyílni, pedig elötte végig 3000-es méhszájam volt.
Szóval a barátcserjével tényleg csínján kell bánni, viszont a cickafark-palástfű elég jó kombó, ha pedig valaki nem akar a peteérésével játszani, akkor elég a palástfű, ovu után, a beágyazódáa elősegítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!