Kinek volt könnyebb teherbeesni hőgörbével, ovulációs teszttel és barátcserjével?
Figyelt kérdés
hőgörbét már több hónapja vezettek most szeretnék rendelni ovulációs tesztet és barátcserjét háta még könnyebben jönne a baba :)2013. júl. 9. 16:39
1/4 anonim válasza:
Na én meg hőgörbét nem vezettem, viszont ovutesztet használtam és barátcserjét is szedtem.
Ovutesztet kezdtem először használni, az alapján láttam, hogy 2-3 nappal késöbb van peteérésem, ez sokat számított. A következő hónapban kezdtem a barátcsrejét, a ciklus első napján, ovutesztel ellenőriztem a peteérés időpontját és onnantól kezdve, tehát pé után ittam a palástfűteát is. Abban a hónapban sikerült is, ikreim lettek:) Már 2,5 évesek.
2/4 A kérdező kommentje:
és ez hány hónap alatt sikerűlt?
2013. júl. 9. 17:30
3/4 anonim válasza:
ovutesztet használtam,és mindkétszer,rögtön terhes lettem
4/4 anonim válasza:
2 hónapig használtam a tesztet, első hónapban nem tudtunk megfelelő időpontban együtt lenni, másodikban már igen, abban szedtem a barátcserjét is. Tehát már azelső barátcserjés-palástfüves hónapban terhes lettem.
Első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!