13/30 anonim válasza:
szerintem ez nem száradási csík! :))
nekem is ilyen halvány volt, rá két napra reggeli tesztem már erősebb pozitív.
egyébként mikorra nem vártad? ciklus hányadik napján vagy?
14/30 A kérdező kommentje:
10-ére , 30naposak a ciklusaim több hónap volt mikor peteérésem sem volt sajnos a gyógyszer nagyon összekevert bennem mindent
2013. júl. 13. 23:15
15/30 anonim válasza:
halkan, de gratulálok:)
nekem ez egyértelműen pozitív, még ha nagyon halvány is.
reggeli vizeletből próbáld meg újra holnap!
egyébként orvoshoz még hiába fogsz menni, én is elmentem a teszt után két nappal és elküldött, hogy menjek vissza két hét múlva, mert csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.
persze ez csak jó tanács és a tapasztalatom volt.
nekem is hiába mondták hogy hiába megyek, másnap ott kezdtem a napomat :))
gratulálok!
17/30 A kérdező kommentje:
Igen:)ezen is halvány még kedd reggel csinálok még egyet arra remélem erősödik. Köszönöm a tanácsot:)
2013. júl. 14. 09:38
19/30 anonim válasza:
Szia! Kilences vagyok, és engem is nagyon érdekel! ÉS a kép is!!!!!!!! :-)
Biztosan már egyértelműbb :-)
20/30 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem, lett még két ugyanilyen tesztem,de másik fajta teljesen negatív:(ma egy hete késik legközelebb pénteken csinálok azért még egyet de már nem bízom benne ,hogy baba lenne:(pedig a hőm is 36,8-36,9között van egy hete,jövő péntekre kaptam időpontot dokinál akkor kiderül majd csak várni iszonyatosan nehéz :(
2013. júl. 17. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!