Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van vagy nincs rajta második...

Van vagy nincs rajta második csík? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. júl. 13. 12:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%
Mennyi agresszív egyén van itt,ez a teszt pozitív volt,nagyon sok esetben van olyan,hogy a terhesség legkoraibb szakaszaiban van vetélés,amiről általában még a nő sem tud,nem jön meg jó sokáig aztán megjön.Tehát lehet itt köpködni nyilván akinek volt ilyen tesztje,és tényleg terhes volt azért írta,hogy simán lehet baba,mint pl én is.Nem tudom miért kell ezt a kérdést túlproblémázni.
2013. júl. 14. 14:17
 32/42 anonim ***** válasza:
38%
Hát neked talán nem nagy probléma, és most kivételesen a kérdezőnek sem, de legtöbb esetben óriási fájdalmat okoztok azzal, ha elhitetitek vele, hogy terhes. Ez NEM pozitív teszt. A pozitív teszt JÓL láthatóan 2 csíkos. Voltak páran terhesek ilyen "csíkkal"? Én meg nem voltam terhes ilyen "csíkkal", mert ez simán elmegy száradási/szellem csíknak.
2013. júl. 14. 14:26
 33/42 anonim ***** válasza:
43%
Képzeld igen fiamnál az összes teszt ilyen volt.
2013. júl. 14. 14:27
 34/42 anonim ***** válasza:
60%
Senki sem hitet el vele semmit,azt mondja mindenki amit lát nyilván elmegy dokihoz is mivel az a biztos,ha valaki idegen emberektől várja el kitalálják terhes-e ott nagy a gond, a kérdező azt kérdezte látunk-e rajta 2. csíkot én látok és még sokan ennyi.
2013. júl. 14. 14:29
 35/42 anonim ***** válasza:
Nem erről volt szó, olvasd el kérlek még egyszer ha már beleszólsz.
2013. júl. 14. 14:40
 36/42 anonim ***** válasza:
60%
Én elolvastam válaszoltam is,és utána jött sok frusztrált nő személy,hogy még pedig nem jól láttok,és szegény kérdezőt hitegetitek.Elmondtuk,hogy látjuk a 2. csíkot ennyi.Tudom,hogy sokan túlproblémázzák,már a gyerek kérdést,meg vannak akiknek nehezen jön össze,de most ha én 2 csíkot látok,és az a tapasztalatom,hogy az ilyen teszt pozitív,tudom jól mivel 8at csináltam mikor késett,és könyörögtem ne jelentsen pozitívat de azt jelentette,szóval tudom miről beszélek,akkor nem fogom azt magyarázni,hogy negatív.
2013. júl. 14. 14:45
 37/42 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Én ezt a tesztet reggel 6kor csináltam meg (mondom, még februárban) és olyan álmos meg kába voltam, hogy alig láttam rendesen és természetes fény sem volt, hogy jobban lássam az eredményt, de még akkor is, hunyorogva is láttam, hogy valami nem okés úgymond és ezért fényképeztem le, hogy ha majd rendesen felébredek tudjam kitanulmányozni.. Kb. 5 napot késett ekkor, de előtte csináltam a nagyon forró fürdőt a hasfalamon és lettek s erős menstruációs görcseim, a teszt után pár órával kezdtem barnázni, ez 2 napig tartott, szóval nem jött meg rendesen, de az azutáni tesztelt már full negatívak voltak. Aztán rá pár hétre jött meg újra, de akkor nagyon durván és a fájdalom is nagyon erős volt, nem csak a vérzés. Egészen addig (a februári teszt óta) a hasam nagyon puffadt volt. Szóval nem mondtam senkinek és (én nagyon hülye) dokihoz sem mentem, hogy esetleg lát-e valamit, de azóta is furdal a dolog, hogy vajon tényleg babás lehettem, még ha csak kevés ideig is?? És hogy vajon a doki látta volna? Én árthattam neki? :( A "baba" bennem volt egészen az erős vérzésig, mig a hasam puffadt volt? A barnázás után (ha volt) már elhalt, igaz? Azokat a heteket nem számítjuk bele a 'terhességbe'? Őszintén ez rossz érzés. :| Tudom vannak, akik évekig küszködnek egy babáért és lehet szerintük ez nem nagy dolog, de nekem igen. :(
2013. júl. 14. 15:02
 38/42 anonim ***** válasza:
60%

pontozzatok le komolyan ennyi hisztis satrafát.

Kedves kérdező nem tudom,leírtam a tapasztalatomat,és a tényeket,most már ezen ne agyalj szerintem,szerintünk 2 csík volt a többi szerint egy,most már nem számít

2013. júl. 14. 15:36
 39/42 anonim ***** válasza:
26%
2 csík.Lényegtelen,hogy halvány.
2013. júl. 15. 16:48
 40/42 anonim ***** válasza:
Ha elvetéltél esetleg akkor sem a meleg víztől. Ha volt terhesség és ettől elment akkor más hétköznapi dolgoktól is elment volna.Ne emészd magad! Ennek semmi értelme. Ha elvetéltél akkor sem a te hibád, de szerintem nem erről van szó, főleg úgy, hogy a későbbi tesztek mind negatívak voltak.Ha terhes vagy minél később csinálod a tesztet annál több a hcg és erősebb csíknak kellett volna lenni nem full negatívnak. Csak szimplán késett.Na bumm van ilyen és ilyenkor erősebb és fájdalmasabb a mensi.Tapasztalatból írom. Szép napot kívánok és ne agyalj!!
2013. júl. 15. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!