Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Feszulo mell, hanyinger,4...

Feszulo mell, hanyinger,4 napja kesik, es mar csinaltam 4 darab 10-es erossegu tesztet de nem akar erosodni a masodik csik? Szerintetek?

Figyelt kérdés
nagyon aggaszt hogy nem erosodik a masodik csik,igaz 10-es erossegu szoval szerintem mar erosodnie kellet volna 4 nap alatt nem? olyan hogy a kontrol csik szep piros es a teszt csik meg halvany de nagyon halvany viszont rozsaszin es 2 perce belol ki is jon a masodik csik! szerintetek kezdjek eggodni hogy nem akar erosodni,nincsenek nagy gorcseim,hanem inkabb hany inger es feszul a mellem de nagyon! ugye terhes vagyok?
2013. jún. 5. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha 4 napja késik, akkor még megjöhet. Ne görcsöljél rá ennyire, hogy terhes vagy, mert az nem tesz jót.

A leirásaidból, az jön le, hogy szeretnéd,ha terhes lennél, ugy legyen, de várj még egy kicsit és ne éld bele magadat, nehogy csalódás érjen!

2013. jún. 5. 12:37
 2/7 A kérdező kommentje:
3 ev utan persze hogy ra gorcsolok,persze tudom hogy nem szabad
2013. jún. 5. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:
sajnos a furdoben hagytam a tesztet es a ferjem meg latta es jott a nyakamba ugrott hogy terhes vagyok!! es most ha megsem vagyok az en bennem akkor egy vilag fog ossze omlani mert mar 3 eve csak csalodast okozom a ferjemnek
2013. jún. 5. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokan úgy képzelik, hogy a tesztcsíknak ugyanolyan színűnek kell lennie , mint a kontrollnak. Van teszt, amelyiknél soha nem lesz olyan. Próbálj ki egy másmilyen tesztet.
2013. jún. 5. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd írj a fejleményekről!
2013. jún. 5. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad, mikor kellene megjönnie, mikor kezdted a tesztelést.

A hcg két naponta duplázódik. Nem mindegy a vizelet koncentrációja sem, mennyit ittál, milyen napszakban csináltad.

4 napja késik, a tesztek pozitívak, láthatóan, ne idegeskedj ennyire! Próbálj meg két napot kihagyni, aztán reggeli pisiből csinálj egy másik fajta tesztet is. Lehet, hogy amit használsz tesztet ilyen fura fajta.

2013. jún. 5. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt!:) 4x teszteltem 10es teszttel, halványabb volt mint a kontroll csík de a baba itt növekszik a pocimban!:) Ha ott a 2. csík nem tűnik el!:) Gratula!
2013. jún. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!