Feszulo mell, hanyinger,4 napja kesik, es mar csinaltam 4 darab 10-es erossegu tesztet de nem akar erosodni a masodik csik? Szerintetek?
Figyelt kérdés
nagyon aggaszt hogy nem erosodik a masodik csik,igaz 10-es erossegu szoval szerintem mar erosodnie kellet volna 4 nap alatt nem? olyan hogy a kontrol csik szep piros es a teszt csik meg halvany de nagyon halvany viszont rozsaszin es 2 perce belol ki is jon a masodik csik! szerintetek kezdjek eggodni hogy nem akar erosodni,nincsenek nagy gorcseim,hanem inkabb hany inger es feszul a mellem de nagyon! ugye terhes vagyok?2013. jún. 5. 12:28
1/7 anonim válasza:
Ha 4 napja késik, akkor még megjöhet. Ne görcsöljél rá ennyire, hogy terhes vagy, mert az nem tesz jót.
A leirásaidból, az jön le, hogy szeretnéd,ha terhes lennél, ugy legyen, de várj még egy kicsit és ne éld bele magadat, nehogy csalódás érjen!
2/7 A kérdező kommentje:
3 ev utan persze hogy ra gorcsolok,persze tudom hogy nem szabad
2013. jún. 5. 12:40
3/7 A kérdező kommentje:
sajnos a furdoben hagytam a tesztet es a ferjem meg latta es jott a nyakamba ugrott hogy terhes vagyok!! es most ha megsem vagyok az en bennem akkor egy vilag fog ossze omlani mert mar 3 eve csak csalodast okozom a ferjemnek
2013. jún. 5. 12:54
4/7 anonim válasza:
Sokan úgy képzelik, hogy a tesztcsíknak ugyanolyan színűnek kell lennie , mint a kontrollnak. Van teszt, amelyiknél soha nem lesz olyan. Próbálj ki egy másmilyen tesztet.
6/7 anonim válasza:
Nem írtad, mikor kellene megjönnie, mikor kezdted a tesztelést.
A hcg két naponta duplázódik. Nem mindegy a vizelet koncentrációja sem, mennyit ittál, milyen napszakban csináltad.
4 napja késik, a tesztek pozitívak, láthatóan, ne idegeskedj ennyire! Próbálj meg két napot kihagyni, aztán reggeli pisiből csinálj egy másik fajta tesztet is. Lehet, hogy amit használsz tesztet ilyen fura fajta.
7/7 anonim válasza:
Nálam is ez volt!:) 4x teszteltem 10es teszttel, halványabb volt mint a kontroll csík de a baba itt növekszik a pocimban!:) Ha ott a 2. csík nem tűnik el!:) Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!