11/42 Szandy89 

válasza:

Én pozinak látom!!! :) De holnap vagy holnapután csinálj még1et. az már erősebb lesz!
12/42 anonim 

válasza:

Van ott egy csík, de szellemcsíknak tűnik. Én ezt negatívnak venném.
13/42 anonim 

válasza:

Nekem is volt 5.db ilyen tesztem egymás követő napokon nagyon nagyon halvány 2. csíkkal,és most már 2 éves a fiam.
14/42 anonim 

válasza:

Van, halovány, de látszik!!:) halkan gratulálok, majd írj, ha voltál dokinál!:)
15/42 anonim 

válasza:

Ez negatív. Egy pozitív teszten 2 csík van. Ezen 1. Ha pozitív, akkor nem "mintha lenne", "talán látok" vagy "pár nap múlva csinálj még".
Ilyen kérdéseknél majd mindenki pozitívnak látja, talán reményt akarnak kelteni a kérdezőben, de annál nagyobbat csalódhat.
4 gyerekem van, csináltam már pár tesztet, de ez nem pozitív.
16/42 anonim 

válasza:

Lehet neked 4 gyereked van,de attól még nem látsz jól,2 csík van rajta bár nagyon halvány a 2.,mert valószínűleg kevés a hcg szint,mondtam nekem 5 ilyen tesztem volt,akkor 4 hetes terhes voltam,annyira de annyira halvány volt,hogy még dokinál nem voltam azt hittem rosszul látok,most már 2 éves a fiam akivel akkor terhes voltam.
17/42 anonim 

válasza:

nekem 5 lányom van, mind ilyen negatív tesztből :) az első tesztek mindegyiknél ilyenek voltak. ez pozitív!!! mikorra nem várod? én mensi előtt mindig egy nappal teszteltem ilyet,és mind sikeres lett :D
18/42 anonim 

válasza:

ez jo volt a negativ tesztböl 4gyerwk.
no de erre talan én is szaradasi csikot mondanék szürkének tünik.de valoban van ott még egy csik.én ezt most negativnak venném és 2.3nap mulva ukrapeobalnam. én a nemvart elött 4nappal negativat,2nappal mar pozitivat teszteltem szoval még nincs elkésve semmi.drukkolok
19/42 anonim 

válasza:

ja bocsi 5 lány negativ tesztböl.
20/42 anonim 

válasza:

Ott van a 2.csík, pár nap múlva erősebb lesz. nekem is ilyen volt a legelső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!