Csajok..nagyon szépen köszönöm a sok választ, mindenkit felpontozok. A helyzet, hogy ez egy februári tesztem és nem igazán tudom túltenni magam rajta, mert nem tudom mi történt, vagyis nem voltam orvosnál és nem vagyok biztos a dologban...de nem tudom elfelejteni.
Ha valakit érdekel, leírom hogyan és mi történt, hátha ti tudtok választ adni, hogy tényleg terhes voltam-e vagy sem.
Köszi, mégegyszer!
Ne aggaszd magad, ez negatív. Ne lelkizz rajta.
Sokan mindenre azt írják, hogy pozitív, aki negatívot mer írni, az nem lát, vak..... Ha legalább azt írnák, hogy 2 esélyes, és ez a teszt nem egyértelmű pozitív, ne éld bele magad... De nem, ők megmondják a frankót, mindenki más hülye. Aztán nem egy ilyen kérdésnél volt, hogy a kérdező visszaír, hogy nem terhes, mert megjött. Na, akkor senki nem ír vissza, hogy akkor ne haragudj.... Mert az, hogy a kérdező beleéli magát a terhességbe, sokan meg adják alá a lovat, hogy pozitív, gratulálok, kismama, meg hasonlók, és utána csalódik és a padlón van, az már nem érdekel itt senkit.
Szóval akkor arra mit írjak, aki ezen 2 csíkot lát?????
Nem voltál terhes, nyugodj meg,
Késett vagy egy hetet és utána két napig barna maszat és rá pár hétre ismét mensi, de már nagyon erős..nem tudom kiverni a fejemből, hogy igazából én ártottam a "mensibeindító" trükkökkel, amiket a barátnőm tanácsolt nekem..
Amúgy semmi baj, mindenki válaszát köszönöm és tényleg senki nem tett semmi rosszat! :)
Én nem kételkedem volna, ha ne éreztem volna magam annak. Na mindegy, ezt már sosem tudom meg..
A trükk pedig a nagyon forró víz a hasra, egészen addig kell ráengedni, amíg mensis görcseid nem lesznek. :D Utólag ezt a dolgot kihagytam volna, csak a közel egy hetes késés engem megijesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!