Hőgörbét vezetők, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Még csak most kezdtem vezetni hőgörbét. Ha hétfőn csak du jött meg akkor keddtől kellett kezdeni,ugye? Viszont a mensi első napja a hétfő? Az első hónapban is látni lehet már,h mikor kell együtt lenni v majd csak utólag fogom látni? Amikor felmegy a hő?2013. júl. 10. 10:57
21/22 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. 27,28,29....ez változó mióta volt a vetélésem,előtte mindig 28 volt. Most 2 hónapja már barnázással kezdem,ami sose volt,mindig rögtön megjött,meg ami még érdekes,h 3 hónapon keresztül iyen 1-2 napos volt a mensim. Most utoljára nyilván 3 nap volt,de csak egy nap volt erős vérzésem. Régen 4-5 napig is eltartott. Lehet,h a pm-re kapott gyógyszer miatt,csak arra tudok gondolni v én se tudom. Próbáltuk már kül a mindennapi együttlétet is,2 naponta is,3 naponta is,ez igy ment a 3 hónapban,hiába tudom,h nem kéne számolgatni,együtt vagyunk mi amúgy,ha megkivánjuk egymást pé előtt v pé után,de körülötte nem tudom nem figyelni,h mikor is kell. Azért is kezdtem el vezetni a hőgörbét,m hátha rosszul gondolom,h mikor van pé-m.
2013. júl. 17. 09:47
22/22 A kérdező kommentje:
Szia. Ha van kedved megnézed? :)
Mi a véleményed?
Bocsi ha unalmas vagyok,csak nagyon érdekel.
2013. júl. 19. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!