Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbét vezetők, hogy is van ez?

Hőgörbét vezetők, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Még csak most kezdtem vezetni hőgörbét. Ha hétfőn csak du jött meg akkor keddtől kellett kezdeni,ugye? Viszont a mensi első napja a hétfő? Az első hónapban is látni lehet már,h mikor kell együtt lenni v majd csak utólag fogom látni? Amikor felmegy a hő?
2013. júl. 10. 10:57
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. 27,28,29....ez változó mióta volt a vetélésem,előtte mindig 28 volt. Most 2 hónapja már barnázással kezdem,ami sose volt,mindig rögtön megjött,meg ami még érdekes,h 3 hónapon keresztül iyen 1-2 napos volt a mensim. Most utoljára nyilván 3 nap volt,de csak egy nap volt erős vérzésem. Régen 4-5 napig is eltartott. Lehet,h a pm-re kapott gyógyszer miatt,csak arra tudok gondolni v én se tudom. Próbáltuk már kül a mindennapi együttlétet is,2 naponta is,3 naponta is,ez igy ment a 3 hónapban,hiába tudom,h nem kéne számolgatni,együtt vagyunk mi amúgy,ha megkivánjuk egymást pé előtt v pé után,de körülötte nem tudom nem figyelni,h mikor is kell. Azért is kezdtem el vezetni a hőgörbét,m hátha rosszul gondolom,h mikor van pé-m.
2013. júl. 17. 09:47
 22/22 A kérdező kommentje:

Szia. Ha van kedved megnézed? :)

[link]

Mi a véleményed?

Bocsi ha unalmas vagyok,csak nagyon érdekel.

2013. júl. 19. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!