Hőgörbe vezetők: ezt így lehet?
Figyelt kérdés
Vezethetem úgy a görbét, hogy hétfőtől péntekig mindig azonos időben, reggel 6.00. kor, de hétvégeken később, mikor felébredek???Ez is adhat támpontot??Mikor kell elkezdeni vezetni a görbét??Tegnap jött meg a mensim.2013. febr. 26. 18:00
1/4 anonim válasza:
Ha adhatok egy tanácsot, én pl. így csinálom hétvégén is,beállítom az órát, ha szól megmérem a hőm, és vissza alszom. Úgy érzem megér ennyit, hogy pontos képet kapj a görbédről,ne hogy félre vezessen :)
2/4 anonim válasza:
Én is így csinálom,megmérem majd vissza alszok.legyen kéznél a hőmérő a papír amire felírod,megméred és már alszol is!
3/4 anonim válasza:
Ha tegnap jött meg, akkor már kezdheted is! Szabályosan a mensi első napjától "illik", de ennyi csúszás belefér. A lényeg úgyis ezután látszik majd.
4/4 anonim válasza:
Mindig ugyan abban az időben kell mérni. Hétvégén is mindig. Állíts be egy órát és aztán aludj vissza, ha később méred , már nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!