Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hüvelyben mérem a hőmet...

Hüvelyben mérem a hőmet (azért ilyen magas! ) Még mielött bárki a pajzsmirigyproblémát írná! NINCS BAJ a pajzsmirigyemmel! Szerintetek esélyes baba ügyben?

Figyelt kérdés
2013. 02.20: [link] Png?

2013. febr. 20. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem jó a link
2013. febr. 20. 10:01
 2/12 A kérdező kommentje:
2013. febr. 20. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
A hőgörbe az ovu meghatározására szolgál, nem a terhesség megállaptására. Ha ovu után 2 hétig is magasan van a hő, illetve még tovább, akkor az babagyanús. Előtte viszont semmit sem jelent, csak annyit, hogy megvolt a peteérésed.
2013. febr. 20. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Biztosan ilyen sokszor pozitív az ovu teszted?

Ebből bármi lehet:)

2013. febr. 20. 10:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem olyan drasztikus a hőmérséklet emelkedés, és ez a görbe még kevés ahhoz, hogy konkrétat lehessen mondani, de lehet, hogy esélyes.

Off

Bocsi, látom írtad, hogy hüvelyben méred. Mensi alatt ezt hogy oldod meg? Bocs ha gusztustalan a kérdésem, de én is gondolkoztam, hogy ott mérem, és az volt az akadálya, hogy erre nem találtam normális megoldást.

2013. febr. 20. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy szerintem a 11. napon lehetett ovud, mert akkor esett le a hőd, és igen esélyes lehet a terhességhez, mert szépen fent marad a mensi napjáig eddig.

Már lehet hogy egy reggeli első vizelet kimutatná:)

2013. febr. 20. 11:14
 7/12 anonim ***** válasza:
nagyon szép a görbéd,szerintem is ebből bármi lehet :) azóta nem teszteltél?
2013. febr. 22. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:

5-ös válaszolónak az OFF-ra: én is hüvelyben mérem, én tampont használok mensi alatt és így mérem reggel, de egyébként amúgy is minden reggel jól megmosom a hőmérőt. Ha hajlandó vagy ilyen "gusztustalannak" mondott dolgokra (egyesek szerint az, tökre leszóltak), akkor sztem hajrá, mert a nőgyógyászom és az endodokim szerint is ott (vagy a végbélben) a legpontosabb... Ne melyik a gusztustalanabb??

Sok pozitív tesztet mindenkinek, kérdező majd szólj mi újság?!

2013. febr. 22. 12:42
 9/12 A kérdező kommentje:
2013. febr. 23. 08:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg, van remény:)
2013. febr. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!