Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbét vezetők, hogy is van ez?

Hőgörbét vezetők, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Még csak most kezdtem vezetni hőgörbét. Ha hétfőn csak du jött meg akkor keddtől kellett kezdeni,ugye? Viszont a mensi első napja a hétfő? Az első hónapban is látni lehet már,h mikor kell együtt lenni v majd csak utólag fogom látni? Amikor felmegy a hő?
2013. júl. 10. 10:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Itt tudsz venni teszteket (LH-t és HCG-t is) olcsón, nagyobb kiszerelésben, mert amúgy dmben elég drága és kevés is van benne.

*(LH teszt=ovuteszt)

2013. júl. 10. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:

csak a link maradt le:)

[link]

2013. júl. 10. 12:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,de sajnos nem mo-i vagyok.
2013. júl. 10. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát levél külföldre is megy:) szerintem levélként feladva sem lehet sokkal drágább a postaköltség. Vagy keress hozzád közel lévő webes áruházat, vagy egy "Vaterát", ezeken a helyeken többet tudsz venni kedvező áron:)
2013. júl. 10. 13:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Gondolod külföldre is küldik? Na majd elolvasom mit ir.
2013. júl. 10. 13:45
 16/22 anonim ***** válasza:
nézd meg, hátha. Mert nem külön futárszolgálat hozza, hanem csak egy sima levél, vagy ajánlott, ha kéred. Szóval megbeszélés kérdése, de elég rugalmas a figura, tudsz neki szerintem írni, segítőkész.
2013. júl. 10. 13:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Irtam neki. Meglátjuk!
2013. júl. 10. 13:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Megnéznétek?

[link]

Most ennek majd fel kell vmennyit menni,h ovukor leesen v erről az értékről esik le és utána felmegy?

2013. júl. 17. 09:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia, ez eddig jó, de még nem látni belőle semmit. Majd pár nap múlva. Elvileg leesik ovu előtt a hőd és utána emelkedik. De ezt sem kell készpénznek venni, mindenkinek más. Ha neked mindig 27 napos a ciklusod, akkor azt mondanám, hogy a 11-12-13 nap környékén elvileg majd leesik (akár csak egy picit is) a hőd, majd utána elkezd emelkedni. Két-három-négy nap múlva többet látsz.
2013. júl. 17. 09:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja és közel van már az ovu ha tényleg 27 naposak a ciklusaid, szóval innentől azért érdemes egy héten keresztül sűrűbben együtt lenni. (két naponta mondjuk, de ahogy nyilván jól esik)
2013. júl. 17. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!