Hőgörbét vezetők, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Még csak most kezdtem vezetni hőgörbét. Ha hétfőn csak du jött meg akkor keddtől kellett kezdeni,ugye? Viszont a mensi első napja a hétfő? Az első hónapban is látni lehet már,h mikor kell együtt lenni v majd csak utólag fogom látni? Amikor felmegy a hő?2013. júl. 10. 10:57
11/22 anonim válasza:
Itt tudsz venni teszteket (LH-t és HCG-t is) olcsón, nagyobb kiszerelésben, mert amúgy dmben elég drága és kevés is van benne.
*(LH teszt=ovuteszt)
12/22 anonim válasza:
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,de sajnos nem mo-i vagyok.
2013. júl. 10. 12:43
14/22 anonim válasza:
Hát levél külföldre is megy:) szerintem levélként feladva sem lehet sokkal drágább a postaköltség. Vagy keress hozzád közel lévő webes áruházat, vagy egy "Vaterát", ezeken a helyeken többet tudsz venni kedvező áron:)
15/22 A kérdező kommentje:
Gondolod külföldre is küldik? Na majd elolvasom mit ir.
2013. júl. 10. 13:45
16/22 anonim válasza:
nézd meg, hátha. Mert nem külön futárszolgálat hozza, hanem csak egy sima levél, vagy ajánlott, ha kéred. Szóval megbeszélés kérdése, de elég rugalmas a figura, tudsz neki szerintem írni, segítőkész.
17/22 A kérdező kommentje:
Irtam neki. Meglátjuk!
2013. júl. 10. 13:51
18/22 A kérdező kommentje:
Megnéznétek?
Most ennek majd fel kell vmennyit menni,h ovukor leesen v erről az értékről esik le és utána felmegy?
2013. júl. 17. 09:19
19/22 anonim válasza:
Szia, ez eddig jó, de még nem látni belőle semmit. Majd pár nap múlva. Elvileg leesik ovu előtt a hőd és utána emelkedik. De ezt sem kell készpénznek venni, mindenkinek más. Ha neked mindig 27 napos a ciklusod, akkor azt mondanám, hogy a 11-12-13 nap környékén elvileg majd leesik (akár csak egy picit is) a hőd, majd utána elkezd emelkedni. Két-három-négy nap múlva többet látsz.
20/22 anonim válasza:
Ja és közel van már az ovu ha tényleg 27 naposak a ciklusaid, szóval innentől azért érdemes egy héten keresztül sűrűbben együtt lenni. (két naponta mondjuk, de ahogy nyilván jól esik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!