Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Már 2 éve járok a pasimmal, és tegnap este lefeküdtünk. 2 óvszert is felhúzott, nehogy valami baj legyen. De sajnos lett. Az első már az elején lecsúszott, de akkor még maradt egy. Minden oké volt előjáték közben, orgazmusom is volt, és neki is. Aztán utána még izgatott, ujjazott, mindent megtett hogy kevésbé fájjon. És belémhatolt. Nagyon fájt, részben a nagyon szűk hüvelyem, részben pedig a hatalmas farka miatt. Szóval bennem volt, pár pillanat múlva már nem is fájt, inkább élveztem. De nagyon! Mondta, hogy el fog élvezni, gondoltam is rá hogy ki kéne venni hátha, de szólni se bírtam mert már meg is történt. Elmentünk mind a ketten. És amikor kivette, láttuk, hogy van egy hatalmas lyuk az óvszeren, és a sperma meg folyik mindenfelé. Lehetek terhes? 3 éve van mensim, ha ez számít valamit. És ha terhes vagyok, mit csináljak? nagyon félek:s 14L
2013. júl. 8. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Drágám!

Szerinted ha a hüveleyedbe sperma kerül, lehetsz terhes? Szerinted?:)) onnan kezdődik a folyamat kedvesem.

Igen, lehetsz terhes! Imádkozz, hogy ne...de inkább szólj édesanyádnak, vagy a barátodnak hogy esemény utáni tablettát vegyetek.

Hogy terhes vagy e? Még tuti nem. Be kell ágyazódnia ami 10-12 nap.

De könyörgök, vegyél esemény utánit...

28+3hkm

2013. júl. 8. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nagyon jót röhögtem! 14 éves vagy? Hát szivem, inkább ne élj még nemi életet! Amúgy persze hogy lehetsz terhes. Esemény utáni tabletta, és légyszives egy pár évig még ne szexelj, mert úgy érzem nem vagy hozzá elég érett. A srác mennyi idős? 12? Haláli, 2 gumival.
2013. júl. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!