Meddig várjak? Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Szerintem késik a menszeszem, mert május 27én jött meg legutóbb és június elsején múlt el. Már régóta nem védekezünk a férjemmel, lehet akkor ebből baba? Mondjuk tegnap este fájt a hasam, még reggel is, de miután ettem elmúlt. Menszesz előtti mellfeszülés sem jelentkezett még. Megfázva sem vagyok. Mikor teszteljek először? Illetve mikor menjek nőgyógyászhoz?2013. júl. 6. 10:05
1/3 anonim válasza:
Simán tesztelhetsz, hiszen már több mint egy hetet késik a menstruációd! Már kimutatja a terhességet. Nekem május 24 jött meg utoljára, kb. 6 hetes terhes vagyok.
Tesztelj előbb és ha pozitív vagy negatív akkor is menj el jövőhéten orvoshoz, mert ha negatív, de késik a mensid, annak több oka is lehet.
2/3 anonim válasza:
Szerintem már egy hete tesztelhettél volna. Ha babát vársz, mostanra szinte biztos, hogy kimutatja a teszt! Ha pozitív, akkor szerintem 7-8 hetesen menj el orvoshoz.
3/3 anonim válasza:
igen szerintem is tesztelj holnap reggel :) nekem 4 napja késik és tegnap óta olyan érzésem van mintha meg a akarna jönni én holnap tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!