Terhes lehetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Pár napja késik a mensturációm, kb. egy hete fáj a hasam, néha kevésbé, de van amikor már elviselhetetlenül. Más tünetem nincs. Nem émelygek, nincs fejfájás, nem vagyok kívánós, sőt alig eszek valamit.
Sajnos volt egy alkalom amikor a párommal nem védekeztünk, de nem ment belém. Nem kioktatást várok, mert tudom hogy felelőtlenség volt és nagyon bánom.
Arra is gondoltam, hogy mivel stresszelek ezen, emiatt késik, meg amúgy is van amikor később jön meg.
Szerintetek mi lehet?
2013. júl. 7. 23:42
1/4 anonim válasza:
Máskor is szokott igy elviselhetetlenül fájni mensi előtt? M ha nem akkor az nem jelent túl jót,elviselhetetlenül nem szabadna,h fájjon,ha terhes is vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát majdnem ennyire szokott fájni, de mensi előtt 1-2 nappal csak.
2013. júl. 8. 00:03
3/4 anonim válasza:
Csak azért kérdezem,m a méhen kivüli terhességnél fáj nagyon,de nem akarlak ijesztgetni. Jó lenne,ha elmennél minél előbb dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!