Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erre valaki tud magyarázatot?

Erre valaki tud magyarázatot?

Figyelt kérdés
meg csináltam mult hónap egyik péntekén egy tesztet ami erős pozitiv lett majd kéttő nap mulva errős görcsel el keztem vérezni kettő napig! es azóta már negativ,na most terhes voltam?

2013. júl. 4. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből sztem igen, de sajnos el is ment nagyon-nagyon korán. Ez a baj ezekkel a tesztekkel, hogy már nagyon korán tudja az ember, hogy ott a baba, pedig akkor a legnagyobb a vetélés esélye.
2013. júl. 4. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
erre gondoltam én is csak reméltem h mégse,de a belső hangom csak sugja h ez történ hát ez van :((((
2013. júl. 4. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem mielőbb sikerül újra. Úgy tudom, ritka nagyon a fals pozitív teszt, úgyhogy sztem ez történhetett. Engem azzal vígasztaltak, hogy a nagyon korán elmenő babák valami miatt nem teljesen egészségesek. Tudom ez nem egyszerű, de nekem mégis elfogadhatóbbá teszi a helyzetet.
2013. júl. 4. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
hát en is ebben bizok ....
2013. júl. 4. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
iztos terhes voltál ha volt pozitv teszt csak sajnos elvetéltél. Azért nem ártana egy orvosi vizsgálat hogy kiürült-e teljesen mert komoly szövödményei lehetnek ha nem.
2013. júl. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!