Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutesztet használtam, mégsem...

Ovutesztet használtam, mégsem estem teherbe, pedig eddig mindegyik terhességem elsőre összejött, amikor akartuk. Tudtok erre épkézláb magyarázatot adni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked csak szerencséd volt az előző terhességekkel. Valakik évekig próbálkoznak és csak akkor jön össze, pedig ők is tudják mikor van a peteérés. Két egészséges embernek 20% esélye van egy hónapban, hogy összejön a terhesség. Most nem jött össze, istenem. Majd összejön a következő hónapban, vagy azután.
2009. júl. 12. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ovutesztel jott ossze a babam de nem az elso honapban. Az elso ket honapban mikor pozitiv volt az ovuteszt egyutt voltunk es megsem tortent semmi. Harmadik ovutesztes honapban viszont osszejott. Sajnos homerozni nem tudtam mert ossze-vissza kelek a munkam miatt. Ciklusaim sem voltak rendszeresek: 26 napostol a 42 naposig minden elofordult. Igy nallam csak az ovuteszt johetett szoba, hogy mikor van pe. Ne keseredj el ha nem jott most ossze meg nagyon sok tenyezonek meg kell felenie nem eleg ha megtermekenyul a petesejt. Kivanom neked, hogy minel hamarabb sikeruljon.
2009. júl. 12. 10:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A 2.-nak: remélem tényleg sikerül egy-két hónapon belül.

A ciklus.hu-n vezetem és mindig rendre akkor jön meg amikor behúzza. Most pl.szombatra húzta és ma éjjel meg is jött.Az ovu teszt is akkor mutatott pozitívat amikor a ciklus.hu jelölte. Dokinál is voltam 1 hónapja vizsgálaton és mindent rendben talált. Lehet, hogy a megoldás: semmi ovu teszt, csak együtt lenni amikor jólesik, és jön ha jönni akar.

2009. júl. 12. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos, ahogy öregszünk, sokminden változik. De ne aggódj, előbb-utóbb most is sikerülni fog!
2009. júl. 12. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!