Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valamilyen sport megengedett...

Valamilyen sport megengedett gyerekvállalás előtt vagy közben? Halasszam ezt szülés után?

Figyelt kérdés
Rajta vagyunk a gyerekdolgon,de eddig nem jött össze és lehet,hogy emiatt lenne?hogy úszok,biciglizek,futok....mert nem vagyok megelégedve magammal és dolgozni szeretnék ezen,de lehet,hogy azt amit mégjobban akarok,,gyerek,, azt akadályozza....
2013. júl. 4. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a sport biztosan nem akadályozza.

Az, hogy "nagyon akarod", meg hogy "nem vagy elégedett magaddal", na az sokkal inkább baj lehet.

2013. júl. 4. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom....félek,hogy a sok sporttal nem nagyon segítem elő a beágyazódást....főleg ha az edzés előtt tudtunk együtt lenni...nem vagyok megelégedve az alakommal teljes mértékben,de így is jól érzem magam a bőrömben :) a kisbabát meg szeretném,de ki nem aki próbálkozik? :) rosszul fogalmaztam,egyik dologban sem vagyok görcsös
2013. júl. 4. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Magával a sporttal nincs probléma, viszont a gyermek vállalás eleje és a terhesség időszaka nem a női szép alkatról szól. Ha túl sokat sportolsz, naponta megerőlteted magad, mellette még fogyókúrázol is, nem fogyasztas megfelelő mennyiségű zsírt, vitamint, rostot akkor ez befolyásolhatja a termékenységedet. A mensid amúgy rendben van , időre jön meg, eltart 4-6 napig, elegendő mennyiségű vér távozik?! Talán érdemes lenne kicsit visszább venni. Én sok nőnél láttam, hogy sokáig nem jött a baba és mikor felszedtek 3-5 kg pluszt akkor jött. Nem tudom van e összefüggés, de azért annak az apróságnak szüksége van sok sok mindenre amit egy éppen csak magát fenntartó szervezet nem tud neki megadni. Másik pedig, hogy a biciklizés a férfiakra nincs állítólag jó hatással nemzés szempontjából, mert ahogy bicikliznek a heréjük be melegszik és rontja a sperma minőségét a nagyon meleg. Ezt csak azért mondom, ha a párod is olyan sportos mint te.
2013. júl. 4. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
nem árthat a beágyazódásnak ha egészséges vagy. (a sport) ha majd kiderül hogy terhes vagy akkor is lehet mozogni csak persze óvatosabban, doki engedélyével
2013. júl. 4. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikor mi próbálkoztunk, én akkoriban kezdtem el futni, fitballal tornázni. A kettőnek konkrétan nem volt köze egymáshoz. Hiányzott a mozgás, és jól esett sportolni. Konkrétan azzal nincs is baj, hogyha heti 2-3 alkalommal mozgásra szánsz 1-2 órát, de ne vidd túlzásba. Ahogy a diétát sem. Élj egészségesen, táplálkozz tudatosan, ez sosem káros. (Szemben azzal, ha sanyargatod magad.)

Mikor jön majd a baba, akkor ugye érdemes felkeresned az orvosod, hogy a továbbiakban milyen sportokat és milyen gyakoriságban javall.

2013. júl. 4. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
sportos vagyok, nem tunya viszont van rajtam vagy 5-6kg plusz 66kg vagyok es 162cm.... szoval eleg noies alakom van az etkezesemben sok zoldseg, gyumolcs es hus van, rentgeteg folyadek. menstruaciom szabalyos és 3-4napigbtart, mindig igy volt.... ferjem sportos alkatvfocizik es fut ő is ugy etkezik mint en....
2013. júl. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!