Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák! Ki megy ma az elsö...

Jennifer012 kérdése:

Kismamák! Ki megy ma az elsö ultra hangra? Várjátok?

Figyelt kérdés
Nagyon várom már hogy láthasam a picit és legföképpen az h minden rendbe legyen vele :)
2013. júl. 4. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, én multhét pénteken voltam az első babakukkoláson.Hat hét+ négy napos terhességet ( 7 mm-es embrió ) mért a doki, és meghallgattuk a szívhangját is:)Most izgulhatok a 11-12. hétig, hogy megint minden ok legyen.
2013. júl. 4. 08:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Jaja de jo lehetett neked remélem én is halom a kis szivha

Agját :) boldog baba várást !

2013. júl. 4. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én hétfőn megyek,csak ,hogy lássuk,jó helyen van-e,akkor még csak 5 hetes 2 napos leszek de nagyon várom már,csak tudni szeretném,tényleg ott van-e :):)

Te hány hetes vagy?

2013. júl. 4. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Megerösitett a doki 7hetes vagyok nagyon erös szivhanggal és 12,5 mm :)
2013. júl. 4. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jó babavárást! 3#
2013. júl. 4. 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:
És látni fognak vmit h 5hetesen nálad ?
2013. júl. 4. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínüleg petezsákot fognak csak,de lehet,hogy előbb fogant és már talán a babát is láthatjuk!
2013. júl. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!