Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leendő kismamák! Hányan...

Leendő kismamák! Hányan várjátok a pozitív tesztet a dohányzás abbahagyásához?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Mivel a pozítív tesztnél már kicsit késő abbahagyni, ezért nem hiszem, hogy ez jó módszer. Egyszerűbb lenne most letenni.
2009. aug. 29. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Én!!!

És orvos tanácsára teszem le akkor!

(nekem jóbarátom a nőgyógyászom, aki mellesleg kitűnő szakember és hite szerint nemcsak a kismamákat, hanem mindenkit leszoktatna. de. nekem azt mondta: 'tök felesleges még egy stresszt behurcolásznod most az életedbe. szívj napi 4 szálat, csökkentsd le annyira (meg is tettem) és dobd el végleg ha babát vársz. az első két hétben nem történik semmi...bárki, bármit állít, beleértve a Ceizelt is.)

2009. aug. 29. 11:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató választ!

Én is így vagyok vele, és az enyém szerint sem árt napi 5 szál.

Sokáig vacilláltam, hogy letegyem-e, mert édesanyám 2 egészséges gyermeket, anyósom 4-et szült, és mind 2-en végigbagózták ezt a 6 terhességet.

DE:

Én nem tudnék ártani neki, viszont még nincs pozi teszt nem vonom meg magamtól.

2009. aug. 29. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Tökéletesen megértem.

Akkor könnyebb is lesz, hidd el. Láncdohányos barátnőm terhességekor olyan könnyen leszokott. Azt mondta, magától adódott, hogy nem fog rágyújtani, meg se fordult a fejében.

A másik meg az, hogy stresszesen nehezebben is megy a teherbeesés.

Remélem, minél hamarabb eldobjuk..:)

2009. aug. 29. 12:18
 5/9 A kérdező kommentje:
:-)
2009. aug. 29. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
közétek tartozom!Várom már a pozi tesztet,de olyan stresszes volt minden az életemben,hogy nem bírtam még letenni.Voltam már babás,és utáltam a füstjét már 20 méterről is.Amikor pozitív volt a teszt többet rá sem gyújtottam!Csak az adott erőt hozzá!
2009. aug. 29. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ez az én történetem: az erős dohányosok táborát erősítettem a magam 23 évével. Napi fél, vagy egy egész doboz elment élethelyzettől függően. Aztán a párommal úgy döntöttünk jöhet a baba. Abbahagytam a bogyót, és úgy voltam vele, hogy a három pihenős hónapban leszokok. hagy ne mondjam, hogy sokszor rugaszkodtam neki, és mindig kudarcba fulladt. Az orvosom azt tanácsolta, hogy csak csökkentsem. Napi 5 szálra sikerült levinnem, de szenvedtem piszkosul. aztán a tesztelés előtt már éreztem az eredményt, és még fél szálat elszívtam.

Utána megláttam a csodálatos pozi tesztemet. Akkor vagy a Jó Isten, vagy az én kis Angyalkám a pocimban vagy mindkettő olyan erőt adott nekem, amit azóta mindenki csodál.

eszembe nem jut, hogy rágyújtsak és egy picit sem hiányzik, pedig nagyon sok dohányzó vesz engem körbe.

Szóval lányok ne féljetek, menni fog. Akkor megvan az igazi ok, amiért nem gyújtotok rá. Sajnos csak magamért erre én sem voltam képes.

Mielőbbi babásodás kívánok mindenkinek.

10 heteske

2009. aug. 29. 13:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én is így érzek.

2009. aug. 29. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi most próbálkozunk a 3. babával, mind a ketten dohányzunk, de ha pozitív lenne a teszt (remélem mielőbb), akkor mind a ketten letesszük. Az én nődokim is azt mondta, még az első babánál, hogyha kívánom a cigit, inkább szívjak el pár szálat, mert az nem árt annyira a babának, mintha tiszta ideg lennék, mert nem gyújthatok rá. Ez így is ment kb. 2-2.5 hónapig, aztán egyszer csak kezdtem nagyon rosszul lenni a cigitől, még füstös helyre sem tudtam bemenni. Abba is hagytam a dohányzást. Akkor voltam a legnagyobb marha amikor újra rágyújtottam.( A lányom akkor már másfél éves volt.)
2009. aug. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!