Ti hogyan kezeltétek, hogy készen álltok a
gyermekvállalásra, de a párotok még várna?
Figyelt kérdés
Én készen állok,de a párom még várna hónapokig.Én 36.éves,Ő 35.éves.Úgy érzem,csak kifogásokat keres,mindig van valami amire fogja,hogy várjuk még!
2013. júl. 3. 16:41
1/8 anonim válasza:
Pár hónap igazság szerint nem oszt szoroz a dologban. Nem szabad erőltetni mert pont az ellenkezőjét váltja ki.
2013. júl. 3. 17:02
2/8 anonim válasza:
ennyi idősen ép lelépnék. ha észbe kap, akkor jöhet vissza, ha nem, akkor ennyi volt. mit csinálsz, ha nem jön azonnal a baba? ha éveket kell rá várni? azért 40 felett már nem olyan jó szülni.
de ha vakon szereted, akkor el kell fogadnod, hogy ő nem akar gyereket.
egyébként ugye te vagy a nő? mert ez nem derült ki...
2013. júl. 3. 17:03
3/8 anonim válasza:
Ja utolsó mert lelép holnap meg megtalálja a tökéletes férfit aki már holnap után akar is közös gyereket.
2013. júl. 3. 17:09
4/8 anonim válasza:
Személyes tapasztalat: 5 évet voltam az előző párommal, ő minden áron akart gyereket, én nem éreztem, hogy akarom. Vége lett a kapcsolatunknak (többek között ezért is). A mostani párom még nem ismertem 1 éve, amikor éreztem, hogy igen, Tőle akarok babát. Vártunk azért annyit, amennyit a józan ész diktált, de belevágtunk hamarosan. Most babát várunk. Szerintem ha a megfelelő emberrel vagy, a vágy is jön magától (főleg, hogy ti sem vagytok már gyerekek). Ha ez nem jött meg évek alatt, nem most fog. Belekényszerítheted egy helyzetbe, amit nem akar, de semmi jó vége nem lesz. Ő _nem_ akar tőled gyereket. Sajnálom. El kell döntened, hogy tudsz-e gyerek nélkül élni, rákényszeríted és reménykedsz, hogy nem lép le, vagy keresel valakit, aki azt akarja, amit te is. Ez a három lehetőség van, nincs más. Sok szerencsét kívánok neked a jövőben! N29
2013. júl. 3. 17:26
5/8 anonim válasza:
Vartam. De en megtehettem, fiatalabb voltam. (8 eve vagyunk egyutt, most varjuk elso gyermekunket, en 30, o 38) Igazabol, ha o nem mondja, h kesz, akkor nem szabad raeroltetned, mert rossz vege lesz es csak Te es a gyerek banjatok... De 36 evesen mar en is ideges lennek. Elmondanam neki, h fel evet tudok varni, ha azt mondja, h akkor tutira benne lesz. Tobbet nem, mert azt kockaztatjatok, h esetleg kifutsz es Neked nem lehet gyereked. Ezzel a Te eleted romlik el es o lesz erte a felelos. Es ha ezt felfogta, akkor mondja meg oszinten, h tenyleg akarja-e majd par honap mulva, vagy ez csak ido huzas - mert az Neked nincs...
Azt hiszem en ezt mondanam/tennem.
2013. júl. 3. 17:39
6/8 anonim válasza:
3-as, tudod, az a ferfi, aki 35 evesen nem akar gyereket a parjatot, az kesobb sem fog akarni. Az csak kibuvo, hogy par honap. En ezt tennem, amit irtam es nem kerdeztem a velemenyed. Biztos te tokeletes vagy es minden ugy alakult, ahogy akrtad, ezert irsz ilyen modortalanul.
2013. júl. 3. 18:23
7/8 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy 36 évesen ha valaki nem akar, később sem fog akarni. Tisztességtelen, hogy ezt nem mondja meg neked, mert te leszel az, aki kifut az időből. Szerintem kellene egy őszinte beszélgetés.
Ha nem vagytok házasok, még rosszabbak az esélyeid, mert melletted sem kötelezte el magát, és valószínűleg gyereket is ezért nem akar.
2013. júl. 3. 18:44
8/8 anonim válasza:
a 2-es hozzászólónak több dologban igaza van.Én erre vagyok példa...25 évesen beszéltem neki először a gyerekről,ő nem akart még...és én vártam.Hozzáteszem csodálatos ember és 14 éve vagyunk együtt,házasok is vagyunk már.30 éves voltam amikor hazajött és azt mondta,lassan szeretne már "focizni" a gyermekével...ennek 3 és fél éve,azóta próbálkozunk hogy jöjjön a csodánk.Hiszem hogy jön,csak ezzel arra akartam célozni hogy nem biztos hogy ahogy eltervezed azonnal jön...láthatod a példámból,éppen ezért nem teheti ezt veled a párod..34 vagyok lassan,ha ezt most kérné tőlem erősen elgondolkodnék..pedig nagyon szeretem,de akkor ő nem szeretne engem ha ezt elvárná hogy még ennyi idősen is várjak..Nagyon sok boldogságot kívánok neked az életben és remélem hogy úgy alakul az életed ahogyan eltervezted! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!