Baba, vagy nem baba?

Figyelt kérdés
Május 28-án volt meg utoljárra. Az óta semmi. Enyhe mensi szerű görcsök, mindjárt megjön érzés, petefészek szurka megvan. De a ma reggeli tesztem - lett. Lehet még is baba?
2013. júl. 3. 12:52
 1/9 Norandi ***** válasza:
ha terhes lennél, akkor szerintem már jeleznie kellene a tesztnek. De azért a biztonság kedvéért hétvégén csinálj egy másik fajtát. Sok sikert.
2013. júl. 3. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baba, nekem is így volt egy hónapja, aztán azért volt, mert nem volt peteérésem, nem volt elegendő progeszteron ahhoz, hogy megjöjjön.
2013. júl. 3. 15:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem nagyon reménykedek már. Érdekes, mert sose szokott késni, max 1-2 napot. De akkor biztosan meg fog jönni.
2013. júl. 3. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo,

Szerintem meg igenis lehet baba. Igaz a kerdesedbol nem derul ki, hogy hany naposak a ciklusaid, de sajat tapasztalatbol mondom, hogy lehet baba. Nekem 9 nap keses utan csak a 10.reggel lett pozitiv a teszt (Minden nap teszteltem, mert en ereztem, hogy csakis baba lehet, hiaba volt negativ a teszt). Addigra azonban mar volt idopontom a dokihoz, mert kezdtem feladni. A doki azt mondta, hogy ilyesmi elofordul es azert, mert kesobb fogant a pici.

Sok szerencset kivanok neked! 20 hkm

2013. júl. 3. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm, még én is reménykedek. 28 naposak a ciklusaim, de igaz, hogy később is foganhatott, sosem lehet tudni. Még ma sem jött meg, tegnap sem, de nem is érzem, hogy meg akarna jönni. Holnap reggel tesztelek még egyet, ha az is - lesz, akkor hétfőn orvos. Gratulálok a babádhoz, boldog babavárást!

2013. júl. 4. 08:39
 6/9 A kérdező kommentje:
És ami érdekes, hogy sosem szokott késni, csak akkor késett eddig, amikor terhes voltam a kisfiammal. Jó lenne mellé egy kis tesóka. :)
2013. júl. 4. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:

(Utolso vagyok) Nagyon drukkolok neked! Mindenkeppen ird majd meg, hogy mi lett a teszt eredmenye es persze majd azt is, hogy mit mondott az orvos.

Kerdes: Semmilyen tuneted sincs? Nem feszul a melled? Nem erzed ugy, hogy "mindjart megjon"? A "vonal" ami "kette valasztja" az emberi testet a pupodtol lefele az intim reszig nem lett sotetebb szinu? (Ne ugy kepzeld el, hogy nagyon besotetedig, de alltalaban jol kiveheto, halvany barna szine lesz)

2013. júl. 4. 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindjárt megjön érzésem az már hétfő óta van, a hasam is fájdogál, és a petefészkem is szurkál. Holnap tesztelek, hát kíváncsi vagyok.
2013. júl. 4. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Mai teszt is negatív. :( Ha hétfőig nem jön meg, akkor orvos.
2013. júl. 5. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!