Baba, vagy nem baba?
Kedves kerdezo,
Szerintem meg igenis lehet baba. Igaz a kerdesedbol nem derul ki, hogy hany naposak a ciklusaid, de sajat tapasztalatbol mondom, hogy lehet baba. Nekem 9 nap keses utan csak a 10.reggel lett pozitiv a teszt (Minden nap teszteltem, mert en ereztem, hogy csakis baba lehet, hiaba volt negativ a teszt). Addigra azonban mar volt idopontom a dokihoz, mert kezdtem feladni. A doki azt mondta, hogy ilyesmi elofordul es azert, mert kesobb fogant a pici.
Sok szerencset kivanok neked! 20 hkm
Kedves utolsó!
Köszönöm, még én is reménykedek. 28 naposak a ciklusaim, de igaz, hogy később is foganhatott, sosem lehet tudni. Még ma sem jött meg, tegnap sem, de nem is érzem, hogy meg akarna jönni. Holnap reggel tesztelek még egyet, ha az is - lesz, akkor hétfőn orvos. Gratulálok a babádhoz, boldog babavárást!
(Utolso vagyok) Nagyon drukkolok neked! Mindenkeppen ird majd meg, hogy mi lett a teszt eredmenye es persze majd azt is, hogy mit mondott az orvos.
Kerdes: Semmilyen tuneted sincs? Nem feszul a melled? Nem erzed ugy, hogy "mindjart megjon"? A "vonal" ami "kette valasztja" az emberi testet a pupodtol lefele az intim reszig nem lett sotetebb szinu? (Ne ugy kepzeld el, hogy nagyon besotetedig, de alltalaban jol kiveheto, halvany barna szine lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!