Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan köztetek, aki az...

Van olyan köztetek, aki az aktus napján érezte/megjósolta, hogy ebből baba lesz?

Figyelt kérdés

2013. júl. 2. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretnék babát, és szerintem össze is jön :)

mondjuk nem akarok ennyire bízni benne mert sajnos 2x voltam terhes és mind a 2x el ment a babám, de most érzem h sikerül :)

2013. júl. 2. 02:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem is az aktus napjan, de a ciklusban vegig gondoltam, h most tuti. Egy even voltunk mar tul. Voltak orvosi akadalyaim is, akkor kaptam meg a jo leleteimet is, tehat tudtam, h a szervi akadalyok megoldodtak, ez lokest adott a hangzlatomnak is. Plusz akkor epp nagyon jol ment a munka is, imadtam, (fel evvel elotte valtottam es addigra belejottem), rakattantam a zumbazasra, es a parommal is nagyon boldogsag volt (az amugy mindig, de akkor is). Szoval tudtam, h most annyira kerek minden, h az ember ilyenkor esik teherbe - es valahol azt is ereztem, h ezzel vege is lesz a "jovilagnak". Es tenyleg teherbe estem, es 5 hetesen verezni kezdtem... Honapokig tarto fekves es tappenz utan 16 hetesen mar zumbaztam, 22 hetesen pedig visszatertem a munkaba (egy kicsit). :-) 23hkm
2013. júl. 2. 06:20
 3/4 anonim ***** válasza:
4 vetélés után lemondtunk a kistesóról. Másfél év múlva egyik este szeretkezés közben villant be, hogy szerintem most sikerülhet. Mondtam a férjemnek, hogy hagyja a gumit. Utána megijedtem, a következő alkalmakkor újra védekeztünk. Ciklus vége felé már émelyegtem és nem bírtam magammal, teszteltem és + lett, nem is halványan. 16 hónapos a kislányunk.
2013. júl. 2. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
1! Hanyadik hónapod ez? mikor tesztelsz?
2013. júl. 10. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!