Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létrejöhet a megtermékenyülés?

Létrejöhet a megtermékenyülés?

Figyelt kérdés
14 napon éjjel voltunk együtt (vagyis az lehet a 15 nap eleje volt), akkor már volt a tojásfehérjés váladék. Majd 15 éa 16 napon éreztem a nyomó fájdalmat az alhasban, gondolom az ovuláció, de csak 17 napon tudtunk ismét együtt lenni. Valamelyikből ikerülhet a megterméknyülés? Talán a 14 naposból ha sokáig életképsek a spermiumok?
2013. júl. 2. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

mi a tojásfehérjés estéjén voltunk csak együtt :)

23 hikm

2013. júl. 2. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Elso, az kit erdekel, h te mikor szexeltel? Nem ez volt a kerdes....

KErdezo, persze, a spermiumok par napig eletkepesek bent es az ovu sem egy napig tart, simal teherbe eshettel. :-)

2013. júl. 2. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindkét kommentet, akkor reménykedve várakozom.

Nem akartam, h itt összeugrás legyen egy ilyen kérdésből.Minden válasznak örülök.

2013. júl. 2. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
mekkora egy paraszt vagy....
2013. júl. 2. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
kérdező, természetesen arra kívántam utalni, hogy mi is akkor voltunk együtt anno, amikor Ti, és mint látod, kismama vagyok, tehát sikerült ennyiből is. mivel Te is leírtad, Ti mikor próbálkoztatok, gondoltam nem baj, ha nem fejtem ki barokkos körmondatokban és csak ennyit írok.
2013. júl. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!