Megtermékenyülés után 15 nappal lehet negatív a teszt?
Átlag 26 napos ciklusom 25-26-27. napján kevés barnázás, ma a 28.napon egyelőre semmi pecsételés => ma reggeli teszt: mégis negatív. A fogantatás (ha volt) 15 napja volt, ezt már ki kellene mutatnia egy 10-es érzékenységű tesztnek, nem?? (One step teszt volt)
megelőzném a kérdéseket is:
- onnan tudom, hogy akkor volt a fogantatás, mert csak a középidőben voltunk együtt a ciklus 11. és 13. napján, azóta nem, s azóta ez a 15. nap
- eddigi ciklusaim előtti napokon szoktam barnázgatni (kb a 23. naptól kezdve), de ez egyre erősebb és pirosabb szokott lenni, majd a 26. napon elöntött a vér. Most 3 napig csak nagyon kevés barna pecsét volt, ma egyelőre semmi, a teszt így 2 nappal a nem várt után mégis negatív...
Rossz a teszt? Korai volt? Van még esély?
Még egy kérdés :)
Ha esetleg a beágyazódás (amire 7-10 napot írnak, de olvastam már 14-et is), szóval ha nálam 14 nap volt, akkor ez a barnázás lehetett akár attól is.
De normális, ha 3 napig tartott?
2/4
Igazad van, 1-2 napot esetleg le lehet vonni, ha mondjuk a 14-15. ciklusnapon volt a megtermékenyülés (és a kis katonák kibírták addig). Ha így számolok, akkor 13-14-15 nap telhetett el a megtermékenyülés óta. De a 10-es tesztnek már ezt is ki kellene mutatnia, nem?
Ha már 3 napja barnázol és amiatt barnázol, akkor már az 1. rákövetkező nap halványan mutatnia kéne.
Nem tudom, innen nem mondhatom meg, csak kívülről szerintem higgadtabban látom a tényeket. (tudom, én is voltam úgy, hogy akkor is azt gondoltam, hogy terhes vagyok, mikor minden mást mutatott) Azt javaslom, hogy próbáld meg most félretenni ezt a kérdést, legalább pár napra. Mert így csak örlődsz, de nem tudsz meg attól hamarabb újat. Tényleg nincs értelme. Főleg, ha még csak pár hónapja próbálkoztok (ezt nem tudom, de ha így van, akkor tényleg nincs okod az aggodtalomra, majd jön az a baba :)
Köszönöm szépen a nyugtatást, próbálok türelmes lenni...
Amúgy már több mint 1 éve próbálkozunk kistesóval, voltak már vizsgálatok, találtak egy fertőzést, szedtünk antibiotikumot, nemrég derült ki, hogy elmúlt a fertőzés, tehát ebben a hónapban már jó esélyünk van babára. És így még soha nem késett, most valami másképp van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!