Inszemináció után 13 nappal (ma) negatív teszt, rózsaszínes foltok a betéten, ez mitől van akkor?
Figyelt kérdés
A lányomnál 13. napon délután már halvány pozi volt, és most is ezért csináltam a 13. napon, de nega. Utrogestant szedek, így megjönni nem is jöhet meg, amíg ezt használom.Múltkor nem volt ilyen kis pecsételés, most mitől lehet?2013. ápr. 16. 13:53
1/6 anonim válasza:
Nekem lombikom volt és már a beülti utáni 2. napon véreztem és crinone gélt használtam. Elvileg akkor sem jöhet meg ésmégis megjött.
Sőt olyan is volt hogy utrogestan mellett megjött.
Remélem nálad nem ezmiatt van
2/6 anonim válasza:
Szerintem tesztelj holnap reggeli pisiből.Drukkolok.Én lombikos vagyok énis alig várom h teszteljek.
3/6 anonim válasza:
Sajnos pontosan ugyanígy jártam, mint TE :(
Először rózsaszínes foltom volt, másnap meg megjött :(
4/6 anonim válasza:
ja, pedig szedtem én is utrogestant :(
5/6 anonim válasza:
nekem utrogestan mellett simán megjött, talán egyszer nem. Reggel azért csinálj még egy tesztet, hátha... szorítok
6/6 anonim válasza:
Nekem is megjött a gyógyszer mellett, amikor nem sikerült az inszemináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!