Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 héttel a nem várt előtt...

1 héttel a nem várt előtt kellene valamit éreznem, ha sikerült a megtermékenyülés?

Figyelt kérdés

ti éreztetek valamit a beágyazódásnál....akik pozitívat teszteltek később?

Milyen tünetek lehetnek?

2013. máj. 24. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, ilyenkor még nem érez az ember semmit.

Sőt, ha nincs mellfeszülés vagy mindjárt megjön érzése valakinek, akkor még a kimaradt vérzés idején sem kell semmit érzeni.

De mellfeszülés, mindjárt megjön érzés azért sokaknál előfordul a nem várt napja környékén.

De ha még van 1 heted, akkor nem kell semmit érezned.

2013. máj. 24. 13:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Ok....köszi,remélem nem jön meg:-)
2013. máj. 24. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nekem 1-hét múlva kénne h megjöjjön (de én sem várom). Ami azt illeti h nekem fájnak a melleim és kicsit görcsöl a hasam és feszül. Sok sikert kivánok neked.
2013. máj. 24. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt előtt nem egészen egy héttel, a mellfeszülés és a megjön érzés volt még csak, talán kicsit jobb volt az étvágyam, de az lehetett mástól is. A cicifájás viszont fura volt, mert nekem ritkán szokott és nem is ilyen intenzíven.
2013. máj. 24. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem hányinger szerű émelygésem volt minden nap, napközben is, azt hittem gyomorrontás, mert én is úgy tudtam, ilyenkor még semmit sem érezni. Nem feszült a mellem, nem volt mindjárt megjön érzésem, semmi.
2013. máj. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!