Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Sziasztok! Az a helyzet nálam, hogy legutóbb Jún.7-én volt meg.. Ahogy elmúlt rá kb egy hétre olyan érzésem volt mint akinek megint megakar jönni.. Ez megy már 2 hete... Azóta is olyan érzésem van, hogy megakar jönni, fáj iszonyatosan a derekam, a számban kb olyan ízt érzek mindig mint aki elemet nyalogatott, nagyon sokat eszek és nagyon fáj a fejem is, hőemelkedésem is van reggelente és esténként általában, a mellem viszont csak akkor fáj vagy épp érzékenyebb ha pl. hirtelen mozdulok vagy a gyerekekkel játszok és labdázás közbe felugrok, akkor nagyon érzem hogy fáj, ja és nagyon sokat és sűrűn járok ki pisilni.. Csináltam tesztet de az negatív lett-ez volt hétfőn!
Nem hagyott a dolog nyugodni, elmentem tegnap dokihoz, a hasi ultrahangon semmi nem látszott, tovább küldött ma reggelre hüvelyi ultrahangra de ott sincs semmi.... Az orvos azt mondta hogy ha terhes lennék 20-21 napos lenne a pici...
Azt mondta hogy menjek vissza egy hónap múlva.. De annyira idegesít a dolog, a kíváncsiság majd meg öl... Remélem tudtok néhányan segíteni vagy konkrétabbat mondani!! :))
Előre is köszönöm!
(ja még annyi hogy szerdán kellene megjönnie.. Szerintetek babás lehetek?)
Bocsi a hosszúra sikeredett szövegért!! :)
Nagyon köszönöm!
Ne haragudj, de ha a hüvelyi uh-n nem látszott semmi, akkor mi hogy tudnánk segíteni? De most komolyan! (Bár az ezoteria kategóriában biztos találsz látnokokat...)
Igazság szerint ilyen korai terhesség nem nagyon szokott tüneteket okozni, legalábbis tartósan nem, max. 1-2 nap pecsételő vérzés és némi görcs szokott lenni (beágyazódáskor). A terhességi tüneteket (hányinger, kívánósság, pisilés stb.) a hormonok okozzák. Ha lenne (elég) hormon (HCG), azt kimutatta volna a teszt.
Legkorábban júl. 5. körül fogsz biztosat tudni, egy tesztből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!