Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet nálam, hogy legutóbb Jún.7-én volt meg.. Ahogy elmúlt rá kb egy hétre olyan érzésem volt mint akinek megint megakar jönni.. Ez megy már 2 hete... Azóta is olyan érzésem van, hogy megakar jönni, fáj iszonyatosan a derekam, a számban kb olyan ízt érzek mindig mint aki elemet nyalogatott, nagyon sokat eszek és nagyon fáj a fejem is, hőemelkedésem is van reggelente és esténként általában, a mellem viszont csak akkor fáj vagy épp érzékenyebb ha pl. hirtelen mozdulok vagy a gyerekekkel játszok és labdázás közbe felugrok, akkor nagyon érzem hogy fáj, ja és nagyon sokat és sűrűn járok ki pisilni.. Csináltam tesztet de az negatív lett-ez volt hétfőn!

Nem hagyott a dolog nyugodni, elmentem tegnap dokihoz, a hasi ultrahangon semmi nem látszott, tovább küldött ma reggelre hüvelyi ultrahangra de ott sincs semmi.... Az orvos azt mondta hogy ha terhes lennék 20-21 napos lenne a pici...

Azt mondta hogy menjek vissza egy hónap múlva.. De annyira idegesít a dolog, a kíváncsiság majd meg öl... Remélem tudtok néhányan segíteni vagy konkrétabbat mondani!! :))

Előre is köszönöm!

(ja még annyi hogy szerdán kellene megjönnie.. Szerintetek babás lehetek?)

Bocsi a hosszúra sikeredett szövegért!! :)

Nagyon köszönöm!

2013. jún. 27. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha a hüvelyi uh-n nem látszott semmi, akkor mi hogy tudnánk segíteni? De most komolyan! (Bár az ezoteria kategóriában biztos találsz látnokokat...)

Igazság szerint ilyen korai terhesség nem nagyon szokott tüneteket okozni, legalábbis tartósan nem, max. 1-2 nap pecsételő vérzés és némi görcs szokott lenni (beágyazódáskor). A terhességi tüneteket (hányinger, kívánósság, pisilés stb.) a hormonok okozzák. Ha lenne (elég) hormon (HCG), azt kimutatta volna a teszt.

Legkorábban júl. 5. körül fogsz biztosat tudni, egy tesztből.

2013. jún. 27. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező nem azt várja, hogy mondjuk meg terhes-e vagy sem, csupán hátha volt valakinek hasonló tünete, és tudna abban segíteni, hogy beleélje-e magát a terhesség gondolatába, vagy ne. Persze minden eset más és más, de Én megértem, hogy aggódik. Véleményem szerint a terhességhez, még koraiak lennének ezek a tünetek, mert tény, hogy ezek csak a HCG hormon növekedésével kezdenek jelentkezni, ami esetedben még nem igazán lehet magas, mert a beágyazódás az ovuláció utáni 7. naptól a 10-12. napig tart és csak utána kezd el termelődni. Vagyis 28 napos ciklus esetén legkorábban a mensi előtti 4. napon. Az meg nálad vasárnap lesz. Igaz még az lehetséges, hogy esetleg korai peteérésed volt, és nem kizárható a terhesség. Amúgy azért is írok, mert nekem is volt hasonló problémám. Ugyanezek a panaszok, igaz a cicim nem fájt, de a többi mind megvolt. Én is azt hittem hogy terhesség, de nem. Kivizsgáltak rendesen, majd kiderült, hogy egy bakteriális fertőzésem van, amitől begyulladt a méhem és a petefészek, és ez okozza a derékfájást, alhasfájást, és görcsölést. Persze nem azt mondom, hogy neked is ez van, de a dokidnak ki kéne vizsgálnia rendesen, mert nem csak a terhesség okozhat ilyen panaszokat. Nem is értem, miért nem tette. Szerintem várj jövőhét szerdáig, meglátod, hogy megjön-e, ha nem, csinálj egy tesztet és ha negatív, és nem múlnak a panaszok, kérj egy kivizsgálást. Bocsi, kicsit az Én hozzászólásom is hosszúra sikerült :).
2013. jún. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!