Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e így terhes, illetve...

Lehetek-e így terhes, illetve mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
A partneremmel max. 2 percig voltunk együtt gumi nélkül.Előtte pisilt,szóval az előváladékban elvileg nem lehetett az előző elélvezésből sperma,de azért kicsit aggódok.És pont akkor volt elvileg peteérésem. Így mennyi az esélye a teherbe esésnek?:(

2013. jún. 24. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
de "gyakorlatilag" minden előfordúlhat! Lehetsz! 30mp alatt érheti olyan inger ami hatására végigfut egy ideg....egy ér...és egy kis spermium.....szóval lehet!
2013. jún. 24. 20:30
 2/15 A kérdező kommentje:
de nagyon nagyon kicsi az esélye nem?szerintem még 2 perc sem volt...
2013. jún. 24. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:

persze kicsi az esélye, de benne van a pakliban.

Mi megszakításos módszerrel védekezünk évek óta (mióta a kisfiunk megszületett), de középidőben mindig bebiztosítjuk magunkat másféle módszerekkel is.

Hallotam már párszor hogy előváladéktól estek teherbe. De tényleg kicsi az esély.

2013. jún. 24. 20:52
 4/15 A kérdező kommentje:
és tudtok vmilyen mesi előrehozó technikát?most érettségiztem,sokat izgultam,meg most emiatt is,és nyugodtabb lennék,ha előre tudnám hozni,mert tudom,hogy késni fog az idegeskedés miatt,de attól még idegeskedni fogok:DD
2013. jún. 24. 20:53
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen mindegy, mennyi az esélye, ha nálad pont bejön. Peteéréskor nem gumi nélkül kell hazárdírozni egy magzat életével, hanem GUMIT kell húzni!
2013. jún. 24. 20:57
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat,de nem kértem leb*szást!nem is értem az ilyet..valaki kétségbeesetten tanácsot kér,és mindenki csak a fejéhez vágja,amit épp gondol,ahelyett,hogy segítene a kérdezőnek!
2013. jún. 24. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez azert van,mert rengetegen szeretnenek itt gyereket es sokan honapokat vagy akar eveket is varnak egy gyerekre.

Te meg itt "bohockodsz" aztan,ha ne adj isten terhes leszel,akkor valoszinuleg elveteted majd,a masik no meg mindent megadna egy gyerekert.

Egyebkent siman lehetsz terhes.A megtermekenyuleshez eleg egyetlen sperma

2013. jún. 24. 21:32
 8/15 anonim válasza:

hát elvileg igen.de egy ejakuláció során ugye több millió spermium távozik,és abból csak pár ezer ér el a petéig.az előváladékban csak akkor lehet sperma,ha az előző ejakulációból maradt.és ha beléd is élveznek,akkor is csak 20% esély van arra,hogy teherbe esel.szóval ha ezek összevetjük,akkor ennek szinte 0 az esélye,nem?

amúgy pedig nem hinném,hogy minden goromba válaszoló éppen azért ilyen,mert nem jön össze nekik a baba!lehet normálisan is válaszolni ám!

2013. jún. 24. 21:49
 9/15 anonim válasza:
Van valami esemény utáni tabletta nézz utána a neten és vegyél egyet a gyógyszertárban ha nagy gáz van!
2013. jún. 25. 08:46
 10/15 anonim ***** válasza:
A 8-as válaszolónak igaza van, gyakorlatilag szinte nulla az esélye, hogy ebből teherbe essél, szóval ne aggódj. Persze számtanilag ki lehet fejtegetni, hogy de igen van esélyed a teherbeesésre, és ezt is fogják írni a legtöbben, de ez nagyon-nagyon csekély, szóval nyugodtan veheted úgy, hogy nem estél teherbe. Azokkal akik pedig bunkó módon válaszolnak, ne foglalkozzál, biztosan el vannak keseredve és nem értik meg, hogy másnak a saját problémája a probléma, és itt kiadják magukból a dühüket, de ne vedd magadra. Amúgy Mi is gyerekprojekten vagyunk, és ez az 5. hónapja, hogy nem jön össze, de nem okolnék senkit sem akinél volt egy kis botlás és aggódik, hogy gyereke lehet, pedig még korai, vagy bármiért nem szeretné. Azért a későbbiekben védekezzetek rendesen :). A menstruációd megpróbálhatod előrehozni tornával, meleg ülőfürdővel, vagy este melegítőpárnát szoríts az alhasra. Ezekről olvastam, hogy segíthet, de nem bizti, hogy előrehozza. Egy próbát megér. Illetve el is mehetsz nődokihoz, hátha jobban megnyugtat, vagy van még egyéb ötlete :) .
2013. jún. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!