Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e így terhes, illetve...

Lehetek-e így terhes, illetve mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
A partneremmel max. 2 percig voltunk együtt gumi nélkül.Előtte pisilt,szóval az előváladékban elvileg nem lehetett az előző elélvezésből sperma,de azért kicsit aggódok.És pont akkor volt elvileg peteérésem. Így mennyi az esélye a teherbe esésnek?:(

2013. jún. 24. 20:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
atyaég,köszönöm szépen,nem tudod,mennyire megnyugtattál!:)azért most tudom hogy kicsit késni fog az aggodalom miatt..így is segíteni fog a meleg fürdő meg ilyenek,ha izgulok?kiegyenlíti ez a kettő egymást?:DD
2013. jún. 25. 16:20
 12/15 A kérdező kommentje:
amúgy pedig sok sikert a babaprojekthez,egyszer majd én is szeretnék,3-at is,de nem most!:))remélem nektek mihamarabb összejön^^
2013. jún. 25. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Köszi a drukkolást a babához, remélem Én is, hogy most már összejön :), nagyon szeretnénk a kisfiunk mellé egy kistesót :). A meleg fürdő jó akkor is, ha stresszelsz, mert a melegtől vérbőség alakul ki, ami segítheti a méhlepény kilökődését, vagyis a menstruációt elindítani. Azért próbálj meg nem stresszelni, hidd el, nem lesz semmi gond :).
2013. jún. 26. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod,hogy mehlepeny csak terhesseg alatt van?
2013. jún. 26. 10:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Jogos, igazad van, nem méhlepényt akartam írni, hanem méhnyálkahártyát. Nekem meg már annyira a terhességen forognak a gondolataim, hogy biztosan ezért írtam :). Na de a lényeg nem változik a fürdővel kapcsolatban... :)
2013. jún. 27. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!