Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
barátommal lefeküdtünk, nekem ez volt az első és nem védekeztünk (igen tudom, hogy nagy butaság volt részünkről) nem élvezett belém, de tudom ez sem jelent semmit. mekkora rá az esély hogy terhes leszek? az eseményutániról már lecsúsztam, mit lehet tenni ha kiderül hogy terhes vagyok? terhességi tesztet csak a várt mensi kimaradása után lehet csinálni?
2013. jún. 20. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha mindent tudsz, butaság volt nem védekezni, és azt, hogy nem jelent semmit, hogy nem élvezett beléd, akkor a kérdésre is tudod a választ. 50%
2013. jún. 20. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Ha előre tudod, hogy butaság volt, és az esemény utániról is tudsz és lecsúszol róla, akkor mégis mit gondolsz, mi segíthet, ha teherbe estél? Te tényleg nem méred fel, hogy ez mit jelent???? Abortuszt. Remélem, a baba érdekében, hogy nem csúszott be. Te meg nézz tükörbe és rázd meg magad, mert mások életével játszadozol 15 perc élvezetért! SZánalmas!
2013. jún. 20. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha késik is nem valószínű, hogy amiatt. Ha elveszted a szüzességed, az kicsit összekavarja a hormonokat és ez okozhat majd késést. Felelőtlenség volt ez tény, de szerintem nem sok esély van rá. Teszted csak a következő mensid kimaradásakor érdemes csinálni, addig nem. De nem lesz rá szükség szerintem.
2013. jún. 20. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszadó, te honnan tudod, mi történt benne akkor? A megszakításos közösülés pearl indexe 35, és igen, vannak, akik tizenévekig így "védekeznek" és nem csúszik be hiba, de ezek a párok felnőttek, nem kanos tizenévesek. Megnézem azt a tinédzser fiút, aki ilyen határozottn tudja kezelni a testét! Nagy a gáz, és nem kell erősíteni benne azt, hogy "ahh, nem lesz gond, úgy sem". VÉgül is nem a mi testünk, de ha már nemi életet él, én először gondolkodásra bíztatnám. Nagy trauma egy abortusz, egy gyerek pedig az egész életét megváltoztatja majd, de látom, benne nem tudatosult, mit kockáztat. Mennyi az esély? Ez a kérdés? Miért? Nem mindegy, hogy mennyi, ha pont bejön?
2013. jún. 20. 13:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!