Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan mintha meggondolta...

Olyan mintha meggondolta volna magát a mensim, de terhes sem vagyok. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
1héttel a nemvárt előtt megnőttek a cicik, kijöttek a patik, de aztán visszahúzódtak, már a cickók is kisebbek, a hasam érezgetem, de nincs se görcs, se barnázás. a hőm reggel 36.5volt, ami alacsony, de máskor nem mértem. tegnap v. ma kellett volna megjöjjön, tegnap du-i teszt nega. szokásos idegbetegség, sértődés sincs, csak tegnap váratlanul elsírtam magam egy öreg néni láttán, amolyan tipikus hormonálisan, h közben nevetnem is kellett magamon. most mi van? volt már veletek ilyen? mintha visszafordult volna a mensi vagy vacilálna, vagy nem értem.ja és hányinger, szagundor főleg de-önként. amúgy nagy étvágy, fáradtság.
2013. jún. 27. 12:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, az 1. babámnál. Az volt a jel, hogy minden mensis tünetem elmúlt, de nekem gyomorégés lett helyette :) Akkor hőt nem mértem, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. Egyébként nekem most ugyanezt csinálja, ma kéne megjönnie, cici nagy még, de szinte nem is fáj, nincs görcs, nyugi van, szédülök egy kicsit tegnap óta, de a hőm fent van. Ja, és akartam venni egy joghurtot a büfében, de amikor arra gondoltam, hogy meg kéne ennem, olyam rosszul lettem, hogy inkább letettem róla, pedig imádom!
2013. jún. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!