Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményekre lenne kíváncsi?

Véleményekre lenne kíváncsi?

Figyelt kérdés

[link]

nem tudtam mindennap ugyanabban az időben mérni,de szerintem ez sok nőnél megesik,hisz emberek vagyunk:) 14.dpo-n vagyok.szerintetek a görbe alapján mennyi esélyem van a terhességre?illetve mikor kellene leesnie a hőnek?még nem vagyok nagyon jártas a dologban.

2013. jún. 26. 03:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Légyszives rakd ki a ciklus.hu-sat is nem láttam még a görbédet 200szor.

-_-

TESZTELJ és megtudod hogy terhes vagy-e!De ez ahogy viselkedsz marhára nem érett emberre vall fel kéne előbb nőni.

2013. jún. 26. 06:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Első kicsit durva voltál de jogos.

Kérdező én is minden nap látom a görbédet és mindig irok rá szerintem csak én válaszolok neked de el kéne gondolkodnod a leirtakon.

És kicsit lehet fel kéne nőni ehhez minden jót.

2013. jún. 26. 06:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy pszichologust javaslok felkeresni, mert beteges, hogy 2 honap probalkozas utan ezt csinalod. Tegnap direkt osszeszamoltam, a teherbeesesi problemak kategoriaban konkretan 5 kerdesed volt kinn egy oldalon. De ennyi kb naponta is megvan. BETEG vagy fogd fol, normalis ember nem csinalja ezt. Kezdve mar a mehnyalkahartya problemaddal, egeszen idaig, mi van, te nem dolgozol??? Le kene magad valahogy foglalni, mert ezt a pasid se fogja sokaig toleralni.
2013. jún. 26. 07:48
 4/7 A kérdező kommentje:
az hogy tapasztalatlan vagyok,és azért mert a családomban 4 meddőgés volt/van az sztem nem okot ad arra,hogy kérdezzek:) a mi városunkban 5 különböző orvos volt,magándoki nincs,és mivel stk leszarnak mindent és mindenkit,60 km utazzak a következő lehet jó dokiig?egyébként meg ha zavar a kérdés ne irj:) én véleményt kértem nem a lebaszást:P de köszönöm,hogy ennyire foglalkoztok velem,tudjátok nem lehet mindenki tökéletes sem:)
2013. jún. 26. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Ne haragudj meg kérdező de nagyon fiatal vagy én beazonositottalak ciklus forumon is.És a fiatalság nem zárja ki az érettséget de te minden vagy csak nem érett.Kérlek kicsit nyugodj meg mert ennek nem lesz jó vége.

És ha egy kicsit jobban foglalkoznál ezzel akkor olvasgatnál hömérözés alapokat ahol igenis leirják hogy fontos minden nap ugyanakkor mérni és pont nem ilyen emberek vagyunk marhasággal jönni fél óra max 1 de nagyon max amit lehet csuszni de te hol hajnal 3kor hol 6kor mérsz.Légyszives tesztelj mert amugy jo a görbéd és már lehet.Ne tedd fel 60szor ugyanazt a kérdést és megigérem minden kérdésedre válaszolok.A hő a nemvárt napján esik le de van akinél pl csak mensikor.Ezerszer leirtam már a görbe nem arra valo hogy babát jelezzen hanem arra hogy megmutassa volt-e peteérésed ha még négy napig fent marad a hőd akkor talán jelezhet terhességet de már akár holnap reggel is használhatsz egy terhességi tesztet ami erre valo hogy megmondja nem pedig tippelgetünk mert amugy csodás görbiket láttam már amiből nem lett baba és nagyon vackokat is amiböl meg lett.GÖRBE= PETEÉRÉS FIGYELÉS

2013. jún. 26. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:

én még nem találkoztam a kérdéseddel, de ha nem méred mindig ugyanakkor, nem lehet belőle sok mindent leszűrni, ez van!

ha késik, tesztelj, és megtudod a választ! görbe alapján, ha JÓ a görbe, max. annyit lehet mondani esélyes, de ez NEM egy jó görbe. semmi gond azzal, hogy "kezdő" vagy, de ha valaki tanácsot ad, akkor meg fogadd meg.

2013. jún. 26. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
köv.hónaptól kitolom a mérés idejét,és akkor meglátjuk minden zökkenőmentesen fog-e menni.Az biztos nem kérdezek többet.ma délután egyébként lilyvel negatívat teszteltem.Köszönöm mindenki válaszát
2013. jún. 26. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!