Petevezeték átfujatás? Véleményekre van szükségem
Figyelt kérdés
Neharagudjatok de nem magyarországi vagyok,nemtudom nálatok hogy hívják ezt.A lényeg,hogy évek óta próbálkozzunk babával és lehet a petevezetékeim vannak eldugulva.Milyen a beavatkozás?Kiváncsi vagyok a véleményekre hogyan zajlik,kell e fizetni érte,vagy támogatott?Mennyire fájdalmas..2011. jún. 20. 13:51
1/2 anonim válasza:
nekem 2x is csináltak, állami kórházban végezték, így csak az orvosnak adtam (illetve a másodiknak csak akartam, de nem fogadta el). Fájni nem nagyon fáj, de azért nem is kellemes, altatásban végzik és hamar felépülsz belőle.
Kibírható és miután azóta már született két lányom is, így azt mondom, hogy a fájdalom nem itt kezdődik :)
Viszont a jó hírem: nekem rá fél évre összejött az első lányom, és utána már minden további beavatkozás nélkül rá 2 évre a második is, sút több olyan anyukát ismerek, akiknek ezután a műtét után hamar összejött a baba.
sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Szia.én szlovákiai vagyok.nekem a saját nögyógyászom csinálta 100 euroért,nemhiszem hogy a biztosito támogatja.kb 5 perc az egész vizsgála,kellemetlen mikor a csöveket felrakják,de ki lehet bírni.két nagyon erös kb. 3 másodperces fájdalmat éreztem mikor szerintem a letapadást sikerült átmosni.aztán még a végén fájt mikor már tele volt a méhem azzal a folyadékkal.nekem ez volt a legrosszabb 2percem.olyan érzés mint egy nagyon erös menzigörcs párosulna egy hasmenéses görccsel.de ki lehet birni.én utána 2napig enyhén véreztem.ja nem volt átjárható egyik petevezetékem sem,de sikerült átmosatni.remélem 2 év után ennek a segitsegevel sikerül.te hol laksz?ha van kérdésed szivesen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!