Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok annyira rosszul esett...

Lányok annyira rosszul esett a doki válasza?

Figyelt kérdés
Pjzsmirigy alulműködésem van és ma voltam endokrinológián kontrollon és mondta a dokinő, hogy 2,67 a tsh és írt nagyobb adag gyógyszert. Kérdezte, hogy első baba lenne? Erre mondtam, hogy nem és ő meg azt mondta, hogy akkor nem lenne tragédia ha nem sikerülne mivel már a korban vagyok és 35 éves leszek ősszel. Annyira rosszul esett a férjem meg mondta, hogy mért nem szóltam vissza neki. De nem igazán vagyok olyan. Most ez miért baj, hogy nem az első gyerek? Akkor nem is lehet valakinek a másodikért vagy harmadikért küzdeni? Nyilván nem azért járok hozzá, hogy a kukában landoljon a baba, bocs a kifejezésért. Olyan igazságtalan.
2013. jún. 25. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak arra gondolt, hogy az a tragédia, ha nem lenne gyermeked, s most sem jönne össze.

Küzdj a gyermekért, bárki akármit mondjon is, ha ez a vágyad, de a korodra való tekintettel számolni kell bizonyos kockázatokra is

2013. jún. 25. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rosszul esett, akárhogy is értette. Tapintatlan volt egy kicsit a kijelentése. De ne törődj vele. Ez nem az ő küzdelme, hanem a Tiéd, és mivel a privát véleményét senki sem kérdezte, ne is törődj azzal, hogy ő mit mond. A lényeg, hogy orvosként mit ajánl. Engem egy kicsit szíven ütött, hogy erre a TSH értékre gyógyszeradagot emelt. Az én TSH-m 2,4. Volt egy vetélésem, félek, hogy emiatt történt. Nem gondoltam volna, hogy ehhez gyógyszerrel érdemes hozzányúlni.

Fel a fejjel! Sajnos sok olyan szituáció adódik, amiben az ember nagyon kellemetlenül érzi magát. Fogsz még ilyennel találkozni jócskán, tanuld meg jól bevenni azt a bizonyos "tablettát" és csak magadra/magatokra koncentrálni :) Hajrá! :)

2013. jún. 25. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Sz@rd le! Ezen most már ne morfondírozz! Bár, célszerű lett volna megkérdezni, miért mondja ezt, mire gondol. Sajna elég sok dokinak eléggé patkány a stílusa, ez a hülye is gondolkodott valamin, csak hamarabb járt a szája..
2013. jún. 25. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Hát én orvost váltanék azonnal ! 35 évesen a korban ??? Nálunk sokan akkor szülik az elsöt és egészségesen. Nem az öskorban élunk ,hogy 30 felett nem lehet szülni,ebböl is látszik Magyarország még gondolkodásban is el van maradva de, nagyon. Kedves kérdezö ,ne add fel keress egy modern gondolkodású orvost ! Sok sikert kívánok !!!
2013. jún. 25. 15:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a biztatást, jólesik nagyon és már jobb a kedvem is és nem adom fel mert tudjátok elváltam és új életet kezdtem és szeretnénk ezt a kisbabát és remélem ő is szeretne minket szüleinek és hamar jön majd. Nem adom fel. És gondolkodom az orvosváltáson is a legelőször ez fordult meg a fejemben. De mivel a doki nő nem gondoltam, hogy egy nő tud ilyet mondani. Na de nem érdekel és nektek köszönöm, hogy írtatok. Szép napot mindenkinek.
2013. jún. 25. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak arra akart célozni, hogy ne reménykedj szerinte feleslegesen. Persze ezt mondhatta volna normálisan is.

Azért ne add fel semmiképp!

2013. jún. 25. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!