Lányok annyira rosszul esett a doki válasza?
Szerintem csak arra gondolt, hogy az a tragédia, ha nem lenne gyermeked, s most sem jönne össze.
Küzdj a gyermekért, bárki akármit mondjon is, ha ez a vágyad, de a korodra való tekintettel számolni kell bizonyos kockázatokra is
Elhiszem, hogy rosszul esett, akárhogy is értette. Tapintatlan volt egy kicsit a kijelentése. De ne törődj vele. Ez nem az ő küzdelme, hanem a Tiéd, és mivel a privát véleményét senki sem kérdezte, ne is törődj azzal, hogy ő mit mond. A lényeg, hogy orvosként mit ajánl. Engem egy kicsit szíven ütött, hogy erre a TSH értékre gyógyszeradagot emelt. Az én TSH-m 2,4. Volt egy vetélésem, félek, hogy emiatt történt. Nem gondoltam volna, hogy ehhez gyógyszerrel érdemes hozzányúlni.
Fel a fejjel! Sajnos sok olyan szituáció adódik, amiben az ember nagyon kellemetlenül érzi magát. Fogsz még ilyennel találkozni jócskán, tanuld meg jól bevenni azt a bizonyos "tablettát" és csak magadra/magatokra koncentrálni :) Hajrá! :)
Szerintem csak arra akart célozni, hogy ne reménykedj szerinte feleslegesen. Persze ezt mondhatta volna normálisan is.
Azért ne add fel semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!